ĐURIĆEVA PORUČUJE: Ponoš jedino za kampanju laži zna

Novosti onlajn

30. 10. 2023. u 08:20

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o Zdravku Ponošu.

ЂУРИЋЕВА ПОРУЧУЈЕ: Понош једино за кампању лажи зна

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Mora Nato potrčko Ponoš sam sebe da pohvali, kad već nikom drugom, razumnom i prosebnom, to nije ni na kraju pameti.

Hvali se kako je "zadužio uniformu, pušku i knjige," a ne pominje to što se njegove kolege od njega ograđuju, što ga se stide, što ga nazivaju mlađim referentom i dezerterom!

Nikada i ne bi bio na takvoj poziciji da od strane svih onih koji Srbiji i našem narodu ne žele baš ništa dobro nije prepoznat kao najpogodniji! Teško da je ikada u našoj zemlji postojala veća prodana duša od njega!

Nosio je časnu, srpsku, vojničku uniformu kao bedna kukavica i slabić - naša vojska većeg ne pamti!

U to vreme, kojima se danas na sva usta hvali, smanjena je borbena moć naše zemlje, urnisana je vojska i kadrovski i tehnički, gasio naše herojske brigade, najhrabrije oficire je ponižavao, prevremeno ih penzionisao, i sve to - dok je poslušno izvršavao komande NATO majora!

Kada je u stanju da samo pomisli, a potom i izgovori, da je bilo čiji cilj da se "slika uz uniformu" - jasno je koliki je stepen njegovog nepoštovanja naše srpske uniforme, naše vojske i njenih pripadnika. Podsvest je čudo. Ovakva ništarija od samog sebe ne može pobeći nikad, ma koliko da se trudi. U prvi plan izbija samo jedno - nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću, ali i našoj zemlji i narodu.

Kad već pominje "kampanju laži" - on jedino za takvu kampanju i zna: kao ono kada je najstrašnije lagao kako će predsednik Vučić uvesti sankcije Ruskoj Federaciji neposredno nakon prošlih izbora, a potom i sam zahtevao iste, govoreći kako smo sa tim čak i zakasnili.

Od ovoga - licemernije ne može.

Nek zapamti jedno: iz Srbije ljudi ne odlaze danas - odlazili su u vreme kada su on i njemu slični vedrili i oblačili našom državom; nije standard danas na dnu - bio je dno dna u vreme kada su on i njemu slični zatvarali radna mesta redom po Srbiji, ne zaključavaju se danas namirnice - nisu ni u njihovo vreme, ali narod nije imao novca za kupovinu!

I osim ovako bezočnih laži i nebuloza NATO miljenik u Srbiji nikada niti je imao, niti ima, niti će imati šta da ponudi građanima naše zemlje.

Onako kako je uništio vojsku, kada bi bio u prilici, dileme nema - isto bi uradio i sa našom državom: jednom rušitelj - uvek rušitelj!", zaključuje Đurićeva u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)