ODLIČNE VESTI ZA PENZIONERE! Vučić saopštio šta očekuje najstarije građane

Novosti online

27. 10. 2023. u 18:56

SRBIJA voz je doneo odluku da za svakog penzionera koji ima penzionersku karticu da 30 posto. Očekujte popust uskoro i od Er Srbije, najmanje 10 odsto popusta, možda i 15 odsto.

ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ! Вучић саопштио шта очекује најстарије грађане

D. Novković

Ovo je saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podsetimo, od prvog oktobra uz penzionerske kartice penzioneri imaju popuste. Niže cene dobili su u velikom broju radnji i kompanija.

Između ostalog jeftinije plaćaju i putarine i gorivo. Do sada se za penzionerske kartice prijavilo više od 900.000 hiljada penzionera.

Među privrednim subjektima koji su potpisali ugovor sa PIO Fondom su NIS, Putevi Srbije, Aman, Medi grup, Akvaten kompleks i Dom za stare iz Alibunara, Dom za smeštaj odraslih i starijih Sveti Trifun iz Beograda, Očna kuća Albert iz Beograda, Dijagnostički centar Albert iz Beograda, SB Merkur iz Vrnjačke banje, Banja Rusanda Melenci, Milenijum medikal centar, Vranjska banja.

Ugovor su potpisale i Specijalne bolnica za nespecifične plućne bolesti Sokobanja, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Kanjiža, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Junaković, Apatin, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigrad iz Zaječara i Atomska banja iz Gornje Trepče.

U projekat će se, između ostalih, uključiti skoro svi trgovinski lanci, najveće apoteke, laboratorije, privatne zdravstvene ustanove, oftalmološke ordinacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić