NIKOLIĆ: "Đilas opljačkao sve čega se dotakao dok je bio na vlasti"

Novosti Onlajn

16. 10. 2023. u 18:08

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić, odgovorila je lidru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu na najnovije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НИКОЛИЋ: Ђилас опљачкао све чега се дотакао док је био на власти

Foto SNS

- Nema predsednik Vučić nikakve račune, nigde na svetu, i to zna lažljiva i lopovska banda iz bivšeg režima, ali ima pravo da odgovori! Da odgovori na besramne napade onog koji ne može da izbroji ni račune ni milione, na njima, širom sveta!

Najveća lopovčina iz bivšeg režima, Dragan Đilas, bi da krade, a da svi ćute. A pošto je dobio žestok odgovor od predsednika Vučića, Đilasova suza, suzu stiže.

Opljačkala je ta baraba sve čega se dotakla dok je bila na vlasti. 619 miliona evra, narodnih para, ne nalazi se na Vučićevim, nego na Đilasovim računima. Od Mauricijusa do Hongkonga.

A za razliku od te lopovske barabe, koja je po svetu išla da krije novac građana Srbije, na svoje, privatne račune, predsednik Vučić ide i bori se za našu zemlju.

I dok se priprema, u Kini, za susret sa kineskim predsednikom i potpisivanje strateških sporazuma, lopovska banda, upregnuta u zadatak, zajedno sa svojim medijima, neumorno napada i laže.

Napada banda onog koji je iz njihovih krvoločnih čeljusti Srbiju izvukao i ekonomski preporodio. I laže banda za onog kome nikada ni jedan račun nisu pronašli, dok svoje ne mogu da izbroje.

Pamte građani Srbije kako je lopovska banda ostavila preko 500 000 ljudi na ulici, bez posla, pamte kako je baš ovaj lopov krao od Pionirskog parka preko mostova. Pamte i uskoro će ih, ponovo, podsetiti- da nikada više lopovi, poput Đilasa, Šolaka i drugih tajkuna, neće upravljati Srbijom - poručila je Nikolić.

BONUS VIDEO - PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)