VUČIĆ O PISMU RADIOČIĆA: Ako je neko mislio da će da beži - neće

Novosti online

29. 09. 2023. u 18:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na TV Pink da nije stigao zbog obaveza da pročita pismo Milana Radiočića koje je danas u njegovo ime pročitao advokat Goran Petronijević.

ВУЧИЋ О ПИСМУ РАДИОЧИЋА: Ако је неко мислио да ће да бежи - неће

Foto: Printskrin

- Naravno da će se odazvati. On mora da se odazove zato što sam siguran da nadležni državni organi imaju razlog da postavljaju pitanja. A šta će biti odluka tužioca da li će da ga goni i za koje krivično delo to je pitanje za tužioca a ne za mene. To nije pitanje za ulicu, već za tužioca i nadležne organe - kaže Vučić i dodaje:

- Ako je neko mislio da će da beži - neće! On i momci koji su u tome učestvovali se time ponose. Ja ne mislim da bilo ko ima pravo bilo koga da ubije i za to mislim da moraju neka pitanja da se postavljaju. Znam da policija mora na osnovu medijskih izveštaja da prikupi informacije - istakao je predsednik Vučić.

Na konstataciju da je Radoičić u pismu naveo da Beograd nema veze sa tim što se dešavalo Vučić kaže:

- Ne, nego smo mi idioti koji bi svoju poziciju uništili baš u tom trenutku. Očigledno je mnogima bitno da naprave hajku protiv Srbije i očigledno je da su mnogi želeli da Srbija bude kažnjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (49)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)