LAŽNE PATRIOTE POSTALE HEROJI KURTIJEVIH MEDIJA: S NATO opozicijom napali Srbiju

Novosti online

27. 09. 2023. u 07:24

Tragedija u Banjskoj i egzekucija srpskih mladića od strane zločinačkih falangi Aljbina Kurtija potresli su celu zemlju. Srbija tuguje i brine za svoj narod na Kosovu i Metohiji, koji već više od dve decenije ne spava mirno jer ne zna šta nosi dan, a šta noć.

ЛАЖНЕ ПАТРИОТЕ ПОСТАЛЕ ХЕРОЈИ КУРТИЈЕВИХ МЕДИЈА: С НАТО опозицијом напали Србију

Foto: Printskrin/Tanjug

Ali, kao i uvek u takvim vremenima, to je prilika da pojedinci pokažu svoje pravo lice. Lažna patriotska opozicija Srbije ni ovaj put nije propustila tu priliku.

Baš kao što su nakon prošlogodišnjih izbora, čim su namirisali mogućnost da uvale zadnjice u beogradske fotelje, preko noći zaboravili busanje u patriotska prsa i ujedinili se sa prozapadnom NATO opozicijom, sa onima za koje je Kosovo odavno nezavisno, za koje su Srbi genocidan narod i koji bi dok trepneš uveli sankcije Rusiji, tako su i sada zaboravili na srpsku kosovsku tragediju i Kurtijev teror i udarili na državu Srbiju.

Još jednom su pokazali da su kao zapete puške spremni da, kad god Srbi i Srbija biju teške bitke za narod i državu, oni povedu još žešću bitku za fotelje i da se ni po čemu ne razlikuju od prozapadne NATO opozicije.

Zaboravili su na teror koji naš narod trpi od novembra prošle godine, od kada je Kurti naložio 56 napada na Srbe, od čega čak 10 za samo dvadesetak dana u septembru 2023.

Pa tako Milica Zavetnica juče mirno sedi pored Srđana Milivojevića, na televiziji Dragana Šolaka za koju su ubijeni srpski mladići teroristi, zajedno sa njim udarajući po Vučiću, konstatujući da on „deli odgovornost sa Kurtijem“ i pitajući se „ko su inspiratori i akteri“ terora.

Ništa bolji nisu ni Miloš Jovanović iz tobože Novog DSS-a, istog onog koji je svojevremeno pomilovao Kurtija, koji priziva „nužne promene“ u Beogradu, ni Boško Obradović iz Dveri koji je gnusno i bolesno slagao da je Vučić optužio Srbe sa Kosova da su sami sebe poubijali.

Sramnu reakciju lažnih srpskih patriota slavodobitno su dočekali albanski mediji na Kosovu, pa tako prištinski Ekspres seiri pod naslovom „Srpska opozicija optužuje Vučića za dešavanja na Kosovu“.

Tako, piše Ekspres, „šef desničarske opozicione stranke Dveri Boško Obradović rekao je da je posebno skandalozno što vlast u Srbiji prebacuje krivicu na Srbe na Kosovu“, dok je „lider desničarske Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović rekao da nedavni događaji na Kosovu pokazuju da Vlada SNS treba da promeni svoju destruktivnu politiku u vezi sa Kosovom“.

Foto: Printskrin/Tanjug

Baš kao u replici Miloša Obilića u „Boju na Kosovu“, da će se „sutra svačiji trag pokazati na Kosovu kao u snegu“, trag lažnih srpskih patriota pokazao se danas.

A taj trag govori da se Milica Zavetnica, Miloš Jovanović, Boško Obradović ni po čemu ne razlikuju od Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Miroslava Aleksića, Pavla Grbovića, Ćute, Dobrice i ostalih NATO opozicionara i da zasluženo nose epitet heroja Kurtijevih medija.

(Srpski portal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu