ĐURIĆEVA O STEFANOVIĆU: "Nikada se više takve štetočine Srbiji neće ponoviti"

Novosti online

22. 09. 2023. u 15:38

NEVENA Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakla je kako Borko Stefanović "nikad neće shvatiti šta znači boriti se za svoj narod" shodno njegovim komentarima na račun istorijskog govora predsednika Vučića u Generalnoj skupštini UN.

ЂУРИЋЕВА О СТЕФАНОВИЋУ: Никада се више такве штеточине Србији неће поновити

Nevena Đurić

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Đilasov uposlenik Borko Stefanović ne gubi vreme u svojim napadima na Srbe, našu državu i predsednika. 

Nije uspeo da izdrži ni jedan dan i već je osuo paljbu na temu istorijskog govora predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama. 

Dok razmišlja o tome ko je šta shvatio, a ko nije, jedno je sigurno: Borko sa svojom bolumentom iz bivšeg režima nikada neće shvatiti šta znači boriti se za svoj narod, državu i voditi računa o njenim interesima.

On će ostati upamćen samo po tome kakav i koliki su negativan efekat njegova nedela nanela Srbiji! Samo jedno u nizu je postavljanje granice između Srba na Kosovu i Metohiji i Srba u Centralnoj Srbiji, dok se on švrćkao po kojekakvim luksuznim prodavnicama po belom svetu! Uz to on je direktni saučesnik katastrofalnih sporazuma sa Prištinom - lične karte, carinski pečat, priznavanje univerzitetskih diploma...

Takav ološ je sebi dao za pravo da nešto prigovori čoveku koji se za Srbiju bori - svim svojim bićem, srcem i dušom!

Govor je samo istina o poziciji Srbije koju do sada niko nije imao hrabrosti da izgovori, a koja se zasniva na osnovnim principima i načelima Ujedinjenih nacija.

Žalosnio je što danas pojedinci poput sada Borka, nekada Borislava, koji su bili u prilici da odlučuju o budućnosti Srbije, ne žele čak ni da se potrude da ne otežavaju poziciju svoje zemlje!

Dovoljno je bilo da ćute, slušaju i pokušaju da razumeju.

Iako je to gotovo nemoguće. 

Da su išta razumeli ne bi sebi dozvolili da trguju našom Srbijom i našim Kosovom i Metohijom. 

Takvi su oduvek imali razumevanja samo za jedno - za njihove lične interese i njih su stavljali uvek na prvo mesto i  ispred svega!

Zato danas građani Srbije o njima imaju samo jedno mišljenje, nepromenljivo - nikada se više takve štetočine Srbiji neće ponoviti!" zaključila je Đurićeva.

BONUS VIDEO: OVI PODACI NAJBOLjE GOVORE: Šolakovi mediji danima iznose neistine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)