NEVENA ĐURIĆ: "Đilas je stručnjak samo za lopovluk, kriminal i korupciju"

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 16:22

NARODNA poslanica Nevena Đurić reagovala je danas na najnovije izjave Dragana Đilasa.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Ђилас је стручњак само за лоповлук, криминал и корупцију

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas je Dragan Đilas sa svojom firmom koju naziva strankom predstavio nekakav dokument koji je danima ranije najavljivao. 

I dok čovek ono čita, prosto se sama nameće misao kako je konstruisao svaku od tačaka dokumenta -  izrekao je sve suprotno od onoga što je radio i što i dan danas radi. Svaki segment njegovog dokumenta je čista kontradikcija sa njegovom postupcima i potezima koji su - baš uvek samo u njegovom interesu, a na štetu našeg naroda i države koji ga, uzgred, nikada i nisu interesovali!

On govori o borbi protiv nasilja:  tukao je svoju ženu pred decom, nasrtao na policijske službenike koji su samo radili svoj posao; njegova glavna uzdanica, koja je lomila skupštinske klupe tokom poslednjeg divljanja u Narodnoj skupštini, se protiv nasilja borila rečima: "ovo će se završiti u krvi." 

Puna su Đilasu usta rijaliti programa koji je sam doveo u Srbiju, kako bi, podrazumeva se, on lično profitirao. Izgradio je kuću "Velikog brata" na mestu na kom je planirana izgradnja objekta za dnevni boravak dece. 

On govori o zaštiti životnog standarda, a nema pravih reči koje bi mogle da opišu dimenzije katastrofe u kojoj se naša država nalazila dok je  bolumenta, čija je udarna pesnica bio lopov Đilas, cvetala i bogatila se - sve na muci našeg naroda! Skrivao je novac kojekuda po belom svetu - od Mauricijusa do Hong Konga! Taj je vrstan stručnjak samo za lopovluk, kriminal i korupciju! 

On da govori o zaštiti privrednih potencijala - a sve što građani pamte i sećaju se sa strahom su katanci na kapijama fabrika i to što su ostajali bez posla!

Njih preko pola miliona!

Zaduživali su državu po nenormalno visokim kamatnim stopama, čak preko 7%, te su naša država i narod godinama morali da saniraju štetu nastalu usled njihove sebičnosti i lopovluka!

On da govori o povećanju plata zdravstvenim radnicima - a u vreme žute lopovske družine je plata lekara bila preko 30% niža nego plata medicinske sestre danas. Uz to, ulaganje u zdravstvo se svodilo na zamenu linoleuma u liftu!

Smeta tajkunu to što Srbija danas snaži i jača svoju vojsku: kadrovski i tehnički! Valjda mu je draže kada se seti kako su u njegovo vreme rasturali vojsku i svodili je na staro gvožđe, a najbolje i najhrabrije prevremeno penzionisali!

U njegovo vreme je Beograd grcao u dugovima i bio je grad bez kreditnog rejtinga - to je propast!

O tome koliki je lopov svedoči izveštaj Verice Barać!

Sprečavanje propasti Srbije je počelo 2012. godine, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast! Odgovornom politikom državu smo spasili potpunog kolapsa i odmakli se daleko od ivice provalije pred kojom smo se nalazili! 

Može Đilas da predlaže kojekakva dokumente - ni od sebe, ni od istine ne može pomoći. 

On je lopov! Bio i ostao. 

A građani su izabrali put koji je trasirao predsednik Aleksandar Vučić: put slobode, samostalnosti i nezavisnosti, put napretka i prosperiteta, put ekonomske i finansijske stabilnosti. Tim putem ćemo nastavititi da korača - samo još krupnijim koracima!", poručila je Đurićeva.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (26)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima