VUČIĆ O PREGOVORIMA U BRISELU: Borelj i Lajčak su pošteno rekli ko je kriv

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 22:40

PREDSEDNIK Vučić večeras je između ostalog, gostujući u emisiji HitTvit na Pinku, govorio i o nedavno održanim pregovorima u Briselu.

ВУЧИЋ О ПРЕГОВОРИМА У БРИСЕЛУ: Борељ и Лајчак су поштено рекли ко је крив

Tanjug

Istakao je da Aljbin Kurti neće da prihvati ZSO.

- Smisliće oni da smo mi krivi. Tužni su bili. Borelj i Lajčak su pošteno rekli ko je kriv, a sutradan odmah svi pričaju "obe strane". Javio se onaj Stano, onaj iz Amerike... Eskobar koji kaže da druge države ne smeju da vrše uticaj u drugoj, a njegova zemlja može apsolutni uticaj u Crnoj Gori... - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (76)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar