"NISU SAČEKALI NI DA DECA BUDU POKOPANA" Vučić o licemerju opozicije - Ući će u istoriju beščašća

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 22:16

GOSTUJUĆI večeras u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink, predsednik Srbije govorio je i o protestima koje opozicija već mesecima organizuje.

НИСУ САЧЕКАЛИ НИ ДА ДЕЦА БУДУ ПОКОПАНА Вучић о лицемерју опозиције - Ући ће у историју бешчашћа

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Kada je reč o protestima, Vučić kaže da će u istoriju beščašća ući da su neki političari pokušali da iskoriste tragediju.

- Nisu sačekali ni da deca budu pokopana i izašli su na ulice da iskoriste emocije ljude. U istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo. Tada su pokazali da žele vlast po svaku cenu - rekao je predsednik.

Kaže da Jovo Bakić nije prvi put za njega rekao da je "nepomenik". Ističe da je njegov program da gradimo stadione.

- To su ljudi zaslužili, a nečiji program su logori. Da sam zlurad rekao bih... Čovek koji je od pasa lutalicama ljudima pljeskavice pravio... - rekao je Vučić, komentarišući pretnje Srđana Milivojevića iz DS.

Govoreći o optužbama da "vlast sipa nasilje", kaže da će država izaći sa zvaničnim podacima o broju ubistava sada i za vreme Konstantinom Samofalova. Kaže da sada ima 35-40 odsto ubistava manje.

- Zar sam kriv što je neko vozio u suprotnom smeru ili sam kriv što sam zajedno sa našim narodom izgradio "Miloš Veliki"? Kriv sam i kad neko primi gol ili primi koš - pitao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (89)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)