NAJAVA predsednika Aleksandra Vučića da će Srbija zbog terora nad našim narodom i etničkog čišćenja na Kosovu i Metohiji tražiti sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, mogla bi biti pokušaj da se kosovsko pitanje vrati pod okrilje "kuće sveta", na Ist River, odakle je 2010. godine prebačeno u evropsko dvorište.

Komentari (7)

pravda

08.07.2023. 12:25

Hahaha, jos vi kazete livada se ceslja, ali livada se kosi, vi niste pri sebi u opste ili pravite se ludi kada niste. Bilo koji zakon vazi onoliko koliko mu sluzi narodu, ako dodje do vremenskih uslova da je taj zakon prevazidjen onda vise ne valja. Racunajte vi da mi smo imali zakone bifse SFRJ ali nema, a prije toga smo imali zakone kraljevine srba hrvata i Slovena, i nema, a prije toga zakone Osmanskog Carstva i to 500 godina i nema, a prije toga neki 150 godina zakonik kralja Dusana i nema, a prije toga zakone Vizantije, i nema a prije toga zakone Rima i nema, a prije prije toga zakone kraljevine Dardanije drzava koja je bila najaca tada, Epira, Ilirskih kralja i nema. Ali mi albanci od Dardanije smo tu, i bicedmo tu, i promenicemo zakone kako mi zelimo, jedinstveno kako nama pripada, pustite vi taj kosovsko mit jednoga dana smo ratovali protiv turske na Kosovo svi zajedno e sada kazite mi smo bili mi smo bili, ma nemoj a gde smo bili mi? Ako ste vi imali najacu kralevinu 13-og veka onda zasto ste nas pustili da budemo tu??!!. laz laz i laz

RAKONI

08.07.2023. 12:43

Zasto u te kljucne tacke nije ukljucena ona naj vaznija bez koje ni jedna druga tacka ne moze da se sprovede. A ta tacka je "povratak Srpskih brzbednosnih institucija i stavljenje pod kontrolu nshih granica" Bez to ga nista drugo ne moze biti reseno jer dole vlada terorizam koji NATO i USA podrzava !!

buki

08.07.2023. 14:23

@RAKONI - Zato što je i ovako veliko pitanje da li će naš zahtev biti uvšten u raspravu, a sa tim dodatkom sigurno ne bi prošao. Zar ne vidite da Vučić ne silazi sa telefona (Erdogan, Makron, Italijani...), kako bi obezbedio da naš zahtev dospe na dnevni red sednice SB UN?

Ljubica

08.07.2023. 19:01

@pravda Jedini ko se ovde pravi lud ste vi Abanci, jer mislite da ćete vi praviti zakone kojima će se svi povladjivati.Niste vi nikada sami živeli na prostoru KiM, pa da smatrate da imate pravo da vi odredjujete kome će šta pripasti.Kao što ste i sami primetili, sve može da se promeni, pa tako i podrška vaših mentora, jer vi na Kosovu vladate onoliko koliko vam oni dozvole.