KURTIJEVA POLICIJA PUŠKAMA PRETILA DANILU I PITALA ZA IME OCA, ON IM ODGOVORIO: Aleksandar je ime mog oca, on je moj tata i vaš predsednik

Novosti online

29. 06. 2023. u 00:18

TAKOZVANA kosovska policija maltretirala je Danila Vučić, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog majice sa natpisom "Predaja nije opcija". Oni su čak tri puta zaustavljali vozilo u kom je bio sin predsednika.

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА ПУШКАМА ПРЕТИЛА ДАНИЛУ И ПИТАЛА ЗА ИМЕ ОЦА, ОН ИМ ОДГОВОРИО: Александар је име мог оца, он је мој тата и ваш председник

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Pitali su ga za ime oca, a on je rekao: 

- Aleksandar je ime mog oca, on je moj tata i vaš predsednik.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegovog sina tri puta zaustavljali Kurtijevi policajci.

- Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to ok, samo nek nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli - rekao je danas predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (207)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)