U UTORAK 27. juna navršiće se punih 10 godina kako je tzv. ministar Dželjaj Svećlja na nasilnim protestima u Prištini zajedno sa nekolicinom stranačkih aktivista pripadnike Kosovske policije gađao kamenicama, staklenim flašama, pirotehničkim sredstvima, bojom i raznim drugim predmetima, usled čega su četiri tzv. kosovska policajca povređena, a brojna imovina uništena.

Komentari (89)

Maja

24.06.2023. 21:55

Zaista je krajnje nedopustiva ovakva nepravda,pa svi vidimo da jedini koji treba da budu iza resetaka su Kurti i Sveclja. Svi vidimo,sem zapada izgleda!

Zora

24.06.2023. 22:01

Srbima na KiM su sva prava uskraćena. Izloženi su Kurtijevom teroru samo zbog toga što su Srbi, a Svećlja može da radi šta hoće,bez ikakvih posledica.

Rade

25.06.2023. 10:00

Vrana vrani oči ne vadi. Sa crnim đavolom bi ušli u kolo, veru primenili za goli interes. Ta "država" je leglo svakakvog zla i bezakonja tako da ova dešavanja ne čude. Srećom hvala Bogu nema žrtava kakvih je bilo ranije tokom terorističkih napada i pogroma. Šiptari pokušavaju milom ili silom da nateraju Srbe da i oni postanu izdajnici svoje vere i naroda kao i bivši Srbi a sada Šiptari. Ubijali bi oni nego vide i sami kako im se *Kosovo isprazni koliko im je tamo dobro. Država Srbija mora mnogo više da uradi i na Kosovu i Metohiji i na međunarodnom planu po tom pitanju.