KAŽETE LUNE KRIMINALAC, SRAM VAS BILO! Vučić oštro Kurtiju

Novosti online

18. 06. 2023. u 10:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se na konferenciji

КАЖЕТЕ ЛУНЕ КРИМИНАЛАЦ, СРАМ ВАС БИЛО! Вучић оштро Куртију

Foto: Facebook

- Kažete za Luneta da je ozloglašeni vođa kriminalaca sa severa Kosova, takođe Božovića, a sumnjiče se za "težak zločin", da su bili ispred izborne komisije kada su oni divljali i želeli da uđu, a šta su uradili, ništa - bacili petardu. Kako izgleda zapadni model laži o Srbiji? Podsetiću vas na voz - šta je bio problem sa vozom. Pisala je na njemu jedna odvratna reč "Srbija", a ne sme da piše Srbija, i što su unutra bile freske Belog anđela oslikane u jednom od vagona - težan zločin. On nije došlo ni do 30 km od administrativne linije, ali je o tome pisalo kao da smo ušli sa 5000 tenkova. Ovo je samo primer kako to rade. A kada su krenule barikade zbog hapšenja našeg naroda, šikaniranja i maltretiranja, onda je glavna vest bila da je neko bacio šok bombu na Euleks, i onda mi tri dana slušamo gluposti o petardi. Vi upucavate, hapsite ljude, ubijate boga u njima, pa nikom ništa. Šta vi hoćete, koga lažete? Jel tako vršite monitoring ? Jeste ga tako vršili i u Makedoniji? Oružana pobuna Albanaca u Makedoniji 2001. godine. Kako krene istog sekunda se javljaju Solana i Fejt i obezbeđuju primirje. Fejt poziva da se amnestiraju svi pobunjenici, ubili 75 pripadnika bezbednosti i svi su amnestirani - rekao je Vučić i dodao:

- Srbi koji sede mirno, koje vi uvučete, ne možete da izvučete iz pritvora mesecima. Ali su oni kriminalci, zato što su Srbi. Tako se vodi hibridni rat protiv Srbije, i na zapadu i u Beogradu, da se vrši dodatna kriminalizacija Srba sa severa, da nekome ne bi palo na pamet da traži zaštitu za te ljude. Posebno su vođe Srba uvek kriminalci. I onda pravite pogodno tle, i onda ovo možete da radite. Ja vas pitam šta je optužni akt protiv ovih ljudi. Kažete Lune kriminalac. Kriminalac ti tata, i tebi Svećija i tebi Kurti, sram vas bilo! - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (120)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)