BOŽIĆ: Aleksiću i Jeremiću Srbija uvek na poslednjem mestu

Novosti online

09. 06. 2023. u 15:51

KADA kaže da će na drugačiji način morati da se bori protiv vlasti, ako ne pristane na ucene koje nedeljama plasiraju krijući se iza naroda, da li Aleksić zapravo misli na ono čuveno jurenje naprednjaka po ulicama ili na poruku koja je upućena vešanjem predsednika Srbije? - izjavila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ: Алексићу и Јеремићу Србија увек на последњем месту

Foto: SNS

- Mnogo će vam vešala trebati za sve one pristojne ljude koji su prezreli vašu politiku koju sve nespretnije krijete iza lične pohlepe okrenute ka sticanju lične koristi. U slučaju Aleksića ovakve pretnje više liče na ličnu borbu koju sam vodi u želji da u stranci postane kalif umesto dosadašnjeg kalifa Jeremića. Treba ga i razumeti, odavno nije imao priliku da razvija porodični biznis uz pomoć tasta, a na račun građana Srbije. Sigurno je ćup presušio, pa su polako počele nesuglasice oko porodičnog blaga koje je sve oskudnije. Dok s druge strane, gazda Jeremić nije više u prilici da dotira sredstva iz inostranstva kroz kriminalne šeme - dodaje ona.

- Umesto što svake nedelje predlažu prstenovanje po jedne institucije, mogli bi za početak da predlože jednu konkretnu stvar koja bi koristila građanima Srbije. To svakako nije u njihovom fokusu, jer je cilj njihovog delovanja eliminisanje Aleksandra Vučića iz javnog života i udobna fotelja iz koje će moći da kamče sve ono što smo zajedno u prethodnih 10 godina izgradili. Njihova politika se nikada nije zasnivala na pozitivnim stvarima, već se uvek išlo protiv nečega - bez obzira da li je to dobro ili loše po Srbiju. Jer im je Srbija uvek na poslednjem mestu, daleko iza ličnih prioriteta - kaže Božić.

- Iako je u školi bio jedva dovoljan, sve češće pokazuje da je na ispitu poverenja naroda već nekoliko puta dobio jedinicu, koju teško može da popravi, s obzirom da pokušava da na vlast dođe putem ulice i pretnjama, a ne putem izbora. Dok se kune u skupštinsku platu i dužnost prema narodu, Aleksić je zaboravio dotacije iz kriminalnih šema Vuka Jeremića i obaveze koje ima prema stranim mentorima koji ga sve češće krunišu titulom “novog lidera opozicije”. Na istim tim krilima će odleteti na smetlište istorije, jer građani Srbije nikada nisu trpeli člankolisce koji su prodavali veru za večeru, a narod za malo vlasti i moći - zaključuje Sandra Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju