NIKOLIĆ: Lešinar Obradović se raduje svakom problemu Srba sa KiM

Novosti online

30. 05. 2023. u 14:18

MILICA Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovala je na izjave Boška Obradovića, koje se tiču aktuelne situacije na Kosovu i Metohiji.

НИКОЛИЋ: Лешинар Обрадовић се радује сваком проблему Срба са КиМ

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

"Kada antidržavni elementi, poput kolubarskog lopova - Boška Obradovića, sa Dedinja, predlaže da se prekinu pregovori kada je u pitanju KiM, onda je svima potpuno jasno šta ta baraba misli i našem narodu i našoj državi. Kao što je onomad donosio krpe u Skupštinu, izazivajući nasilje i cirkus, baš kada je na dnevnom redu bio izveštaj o pregovaračkom procesu, nastavlja po istom. Kada je našem narodu na KiM najteže, dok pucaju na ljude koji golim rukama brane svoja ognjišta, on dodaje još tereta. Pa umesto da napada Kurtija, napada Srbe.

Jedan dan bi bio mnogo da ovakva neodgovorna bitanga gurne zemlju u ambis.

Pravi lešinar, koji se svakom problemu Srba na KiM raduje, nalazeći tako temu na kojoj će kupiti jeftine političke poene. A stao je taj i ruku pod ruku sa onima koji su KiM na tacni predavali da zloupotrebljava mrtvu decu, opet političkog poena radi. Stao je i ruku pod ruku sa Milošem Francuzom kome zbog tolikog “patriotizma” nikada nije palo na pamet da vrati francuski pasoš.

Predsednik Aleksandar Vučić je posle sumanutih odluka koalicionih partnera ove antidržavne bitange, a kojima su utabavali stazu nezavisnosti lažne države, vratio pitanje KiM za pregovarački sto. Nije dozvolio, i neće nikada, progon svog naroda i jasno svima, na svakom mestu, ističe da želimo normalizaciju odnosa uz jasno podvlačenje naših crvenih linija. I toliko puta je ponovio - nema priznanja nezavisnosti lažne države i nema članstva lažne države u UN. I zna to naš narod na KiM, koji predsedniku Vučiću daje najveću podršku. Daje podršku zato što zna da je on jedini garant mira i stabilnosti i jedini bedem koji nikada neće dozvoliti pogrom i ubijanje našeg naroda."

BONUS VIDEO: Pripadnici KFOR-a spremaju se da postave bodljikavu žicu u Zvečanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri