"NEMOJTE PONIŽAVATI MUDROST SRPSKOG NARODA": Marković - SNS je nosilac razvoja i progresa

Novosti online

20. 05. 2023. u 19:03

DEJAN Marković, predsednik Političkog saveta, GO SNS Loznica oglasio se povodom aktulenih dešavanja i političkih skupova opozicije.

НЕМОЈТЕ ПОНИЖАВАТИ МУДРОСТ СРПСКОГ НАРОДА: Марковић - СНС је носилац развоја и прогреса

Foto: M.S.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Kažu da se istorija ponavlja, da je istorija točak, da po protoku decenija i vekova događaji, situacije i izazovi se obnavljaju u istom ili nešto promenjenom obliku. Samo u nas Srba ima nagoveštaja da nam se istorija, preciznije istorija stradanja ponovi i to sa istim ljudima u vremenskom tesnacu od 20 godina.

Još pamtimo, bolje reći vidimo pred očima stari DOS-kvazi političku grupaciju iz dvehiljaditih godina, političku grupaciju sastavljenu „s koca i konopca“, DOS grupaciju koja je postala i ostala sinonim za propadanje, pljačku, beznađe, rasprodaju nacionalnih interesa, sinonim za ključ i katanac i izgubljenu nadu i poverenje a sada nam se nudi, naravno ulicom, mali DOS, patuljasti DOS–restlovi onog iz 2000. godine, doduše nešto kadrovski osveženog ali „s kim si isti si“.

Nemojte ponižavati mudrost srpskog naroda, nemojte ponižavati kolektivnu svest i sećanje, nemojte jer sećanja su sveža. Daleko vam lepa kuća.

Ovi restlovi nekadašnjeg DOS-a su pre 10-20 godina kao veliki DOS vršili vlast u ovoj zemlji. Osećaj mučnine i gadosti iz tog vremena još nas prošao nije a sada restlovi nude nasilje i ulicu, ponovo teraju Srbina na Srbina i to na ulici. Srbiji je trebalo 12 godina dugih 12 godina svekolikog propadanja–ekonomskog, duhovnog, rasparčavanja i ponižavanja zemlje jednom rečju 12 godina golgote da bi se pojavila, narodnom voljom, politička stranaka SNS i politička grupacija koja je to stradanje i golgotu zaustavila.

Srpska napredna stranka je samo u nekoliko politička stranka jer ona je pre svega, pokazaće vreme, simbol zaustavljanja stradanja i vesnik nade, sada već uveliko iz godine u godinu nosilac razvoja i progresa.

Većinski birač u Srbiji je postao mudar i odgovoran birač. Njegov glas više ne mogu da dobiju lepi ili oni koji lepo pričaju već oni koji lepo rade i koji ostavljaju lepe rezultate iza sebe, rezultate i vidljive i merljive na svakom koraku. Većinski birač glasa one koji su srpski narod i njegovu državu vratili na privrednu kartu Evrope i sveta, koji su dostojnim učinili srpski pasoš, srpsko zdravstvo, sport, kuluturu... i posebno vojsku. Nekada smo, za vreme DOS-a, u železarama pretapali i prodavali na kilogram naoružanje i opremu jedne od najvećih vojnih sila u Evropi–JNA a sada samo posle 20 godina pravimo za potrebe vojske Srbije i izvoza najsavremenija vojna oruđa i opremu. I ovde ću stati, jer bolna sećanja mi ponovo vraćaju osećaj mučnine i gadosti...

Poštovani građani–birači i sada i uvek pre nego što date političku ocenu, pre nego što date glas pogledajte na „semafor“. Semafor rezultata u ovom trenutku predsednika Vučića i SNS-a, ako je dobar i odličan, idemo dalje. Ja sam pogledao. Idemo dalje. Pozivam vas da u što većem broju dođete 26. maja i pružite podršku jedinoj ispravnoj politici za SRBIJU!

Živela Srbija.

P.S. I da, svima, kada završite „to“ na ulici, ugodno korišćenje želim obnovljenih i izgrađenih: ulica, puteva, autoputeva, pruga, voznog parka, trgova, škola, vrtića, bolnica, klinika, sportskih hala, stadiona, fabrika, novih radnih mesta, naučnih i kreativnih centara, bezviznih pasoša, obnovljenih i novouspostavljenih godišnjica obeležavanja istorijskih datuma sreće i nesreće, tuge i radosti srpskoga naroda i njegove države i na kraju ugodnost uspostavljene imovinske i pravne sigurnosti, bezbednosti i zaštite života i zdravlja. Ima ko se nastarao."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao