SRAMNI NAPAD: Lutovca pogodilo to što Tipsarević nije izabrao njegovu stranku

Novosti Onlajn

17. 05. 2023. u 11:36

ZORAN Lutovac, predsednik Demokratske stranke, ponovo koristi priliku da napadne nečiju slobodu izbora, pa tako ovog puta nije poštedeo ni jednog od naših najboljih tenisera Janka Tipsarevića, koji je juče pristupio SNS-u, a što je Lutovca izgleda dodatno iznerviralo i podstaklo da ovako odreaguje.

СРАМНИ НАПАД: Лутовца погодило то што Типсаревић није изабрао његову странку

Foto Tanjug

Naime, Lutovac je na svom Tviter nalogu napisao:

" Janko se razume u reket. U prirodnom je staništu"

Ove reči o "reketu" upravo dolaze od čoveka koji se čitav život grebao o državu, o ambasadorske fotelje do svega drugog. Jedan takav čovek će nekome ko je sve stekao sam u životu da kaže da je reketaš i kriminalac - ironično, zar ne?

Foto: printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (203)