JAKA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Neće biti novog Majdana u Beogradu! Niti će da se desi, niti je moguć

V,N.

14. 05. 2023. u 10:55

NEMA novog Majdana u Beogradu, niti će da se desi niti je moguć! Ovo je jasna poruka koju je danas poslao predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom prikaza neregistrovanog oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava, koja su od 8. maja građani predali policijskim stanicama.

ЈАКА ПОРУКА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Неће бити новог Мајдана у Београду! Нити ће да се деси, нити је могућ

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Pričate o podelama. Reč nisam rekao. Brutalne i besmislene laže ste izneli o Danu žalosti. Čemu ta bolest i mržnja. Neće biti Majdana u Beogradu, rekao je Vučić i istakao da će uvek da se trudi da ujedinjuje ljude.

-Pozivam sve da dođu 26. jer se ja obraćam svima. Bavimo se konkretnim radom za sve ljude. Naš je posao i moj poziv je svima, još 12 dana je ostalo do tog velikog skupa. Pokazaću kako mislim da Srbija treba da izgleda u narednih pet, 10 godina, dodao je Vučić.

Podsetimo, ukrajinka Irina Sjeidhanova, koja se predstavlja kao novinarka, pravnica i blogerka, i aktivna je na Tviteru gde objavljuje uglavnom na (iskvarenom) srpskom jeziku, pozvala je građane Srbije da nasilno svrgnu vlast, kao što su to Ukrajinci uradili na Majdanu.

- Ako stvarno hoćete da skinete svoju vladu, koja vam ne odgovara, vi znate šta mora da se uradi. Da, biće poginulih, možda čak i više od stotine, kao u Kijevu 2014-te. ALI SLOBODA NIKAD NIJE BESPLATNA. Srećno svima ko želi promene za lepu Srbiju - napisala je ona na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (213)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)