MALOVIĆ: Nema nesreće na kojoj opozicija nije pokušala da profitira

Novosti online

05. 05. 2023. u 23:29

POVODOM najavljenih protesta u ponedeljak od opozicionog bloka srpske političke scene oglasio se i član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

МАЛОВИЋ: Нема несреће на којој опозиција није покушала да профитира

foto V Mitrić

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Od poplava 2014. godine preko Kovida, pa do ove teške tragedije koja je u dva dana zadesila Srbiju maja 2023. godine, srpska opozicija nije propustila nijednu priliku da profitira na bilo kojoj nesreći koja nas je zadesila. I svaki put za sve im je bio kriv sistem i oni na njegovom vrhu.

Jedva su dočekali da na nacionalnoj tragediji organizuju nekakve proteste ne bi li bar malo masovnije izgledala njihova bedna slika opozicionog delovanja. Sigurno će se narod obradovati da vidi Boška Obradovića, Srđana Milivojevića, Miroslava Aleksića i ostalu kliku kako lešinari nad tragedijom koja bi morala da nas ujedini umesto da se na njoj skupljaju najjeftiniji mogući politički poeni. Danas nam pamet prosipaju na društvenim mrežama oni koji su opljačkali Srbiju i u čije vreme su nastali najozloglašeniji kriminalni klanovi očekujući da će narod poverovati da su se promenili ili da su zaboravljena njihova nedela.

Da se odgovornost raznih Aleksića i Milivojevića utvrđivala na vreme oni bi odavno bili lišeni slobode ali su na vreme sproveli reformu pravosuđa da bi pozicionirali one koji će im sačuvati slobodu.

Srbija će iz ove tragedije izaći jedinstvena sa naučenim lekcijama ali opoziciji i njenim glupostima nikada kraja. Ponedeljak je dan kada će njihov cirkus doživeti novi fijasko jer svoje prljave predstave igraju na temeljima istinske tragedije koja svakog normalnog čoveka u ovoj zemlji čini ranjivim."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (210)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)