PRIPADNICI ROSU SE POVUKLI IZ BABUDOVICE: Upali u kuću Radisavljevića, za braću Miljojka i Miljana meštani imaju samo reči hvale

D. Z.

14. 04. 2023. u 14:09

Posle više od dva sata pripadnici Rosu povukli su se iz zaseoka Babudovica kod Zubinog Potoka gde su vršili pretres u domaćinstvu Radisavljevića, braće Miljojka (1978) i Miljana (1972).Prema nezvaničnim saznanjima Novosti niko nije uhapšen ali je neizvesno šta su tražili u porodičnom domu Radisavljevića gde braći Miljojku i Miljanu živi stara majka.

ПРИПАДНИЦИ РОСУ СЕ ПОВУКЛИ ИЗ БАБУДОВИЦЕ: Упали у кућу Радисављевића, за браћу Миљојка и Миљана мештани имају само речи хвале

FOTO D.Z.

Braća se kako saznajemo bave šumskom građom i čuvanjem krupne stoke a meštani okolnih sela za braću Miljana i Miljojka imaju samo reči hvale, ističu da su ugledni i vredni domaćini koji su bogatstvo stekli svojim radom i da pomažu svojim susedima.

Još je neizvesno zašto su pripadnici Rosu upali u dom Radisavljevića ali su prema nezvaničnim saznanjima braća koji su ugledni Srbi na ovom području i ranije bili na meti napada i maltretiranja od strane kosovske policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!