CILj formiranja novog bloka unutar Evrope pod patronatom SAD, jeste izgradnja tvrdog jezgra i tampon-zone prema Rusiji, kao i kontrolisanje procesa u samoj Evropskoj uniji.

Komentari (12)

Dani Kovac

28.03.2023. 08:54

SRB objavljuje kartu svojih garnica koje nikad nije imala od nastanka 2006-te pa dodanas. To moze da bude uzrok i Kosovo da se "precicem" ubaci u EU i NATO.

milankukic

28.03.2023. 09:34

pa to treba svima da bude jasan signal da E.U.kao sto se predstavlja nepostoji vec je to novo dadzanjeb nacizma jer skoro je izasao clanak i objavio istinu da je AMERIKA od 1947 stvarala nacisticki pokret i sad ga je uspostavila zato mi i netreba da idemo u tom pravcu jer ce puci kao i HITLER jer zlo nikad nije pobedilo

Milan

29.03.2023. 03:59

Ma strašan šamar i strašno loša poruka, nema gde samo neka ih ubaci preko reda što pre mogu a nas ta EU nek ostavi na miru, i mi idemo putem kojim želimo mi. Dosta nam je te" Evrope" mi smo ionako u Evropi i pripadamo istočnoj Evropi, a ne zapadu. Mnogo štete mnogo lošeg i zlog nam je donela ta evropska unija. Tako da , putuj igumane , mi idemo svojim putem.

BOGDAN

29.03.2023. 10:17

USKORO OBICAN AMERICKI NAROD POVRATICE SVOJU ZEMLJU AMERIKU AMERIKANCIMA KOJI SU STVORILI AMERIKU.BICE INTERESANTNO KAKO CE ZAVRSITI VLADARI IZ SENKE DUBOKE DRZAVE TAKOZVANE GLOBALISTE KOJI SU AMERIKU OTELI AMERIKANCIMA I PRETVORILI U NJIHOVU KOLONIJU I OBICAN NAROD PRETVORILI U NJIHOVE ROBOVE SLUGE I IZMECARE KOJI DECENIJE UNAZAD SIROM SVETA GINU ZA NJIHOVU TAJNU SATANSKU I LUSAFERSKU IMPERIJU A NISU SVESNI DA ONI GINU ZA LAZNE VLADARE I LAZNE IMPERIJE KOJI LAZNO PROPOVEDAJU DEMOKRATIJU I HOLIWUDSKE NEMORALNE VREDNOSTI .