TERZIĆ: "Jedino Vučić može da garantuje da ćemo sačuvati Srbiju od antidržavnih rasipnika"

Novosti online

13. 03. 2023. u 17:08

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je antidržavnoj koaliciji lažnog patriote Miloša Jovanovića kojeg uveliko napuštaju svi odbori na KiM.

ТЕРЗИЋ: Једино Вучић може да гарантује да ћемо сачувати Србију од антидржавних расипника

Foto: Srpska napredna stranka

- Dok udarna igla antidržavne koalicije Miloš Jovanović polako, ali sigurno postaje zvezda antisrpskih tajkunskih medija, čitavi odbori na Kosovu i Metohiji ga napuštaju, znajući da je on ništa drugo do lažni patriota, koji je 1999. godine pobegao u Pariz kako bi iz tople sobe posmatrao borbu srpskog naroda za Kosovo i Metohiju.

Nastavio je lažni patriota u istom ritmu i kada su ih stranci 2000. godine doveli na vlast pa se već 2004. godine sakrio i rame uz rame sa Tadićem i Jeremićem nemo posmatrao kako nam ubijaju sunarodnike, širom KiM i kako nam pale i ruše kulturno, versko i istorijsko nasleđe. I baš tada u njihovo vreme, 2004. kao i 2008. godine, kada je lažna država samoproglasila nezavisnost doživeli smo najveće nacionalno poniženje.

Aleksandar Vučić im je 50 puta ponovio da ne dolazi u obzir priznanje lažne države i članstvo tzv. "Kosova" u UN, ali to "snajper" koaliciju ne sprečava da dobro poznatim lažima putem tajkunskih medija, priziva haos i nasilje u Srbiji ne bi li narušili srpsko jedinstvo i oslabili našu pregovaračku poziciju.

Političku nestabilnost smo imali kada su nam stranci krojili vlast u lobijima beogradskih hotela, što je danas upravo zahvaljujući Vučiću nezamislivo, kao što je nezamislivo da se Jovanović koji je trgovao srpskim interesima, išta pita vezano za naše najvažnije nacionalno pitanje, jer ga narod koji nije zaboravio njegova politička nedela neće.

Jedini koji bi trebali da snose krivično-pravnu odgovornost su upravo Miloš Jovanović i njemu slični, jer su potpisivali jezive sporazume koji su išli na ruku Albancima u Prištini, izmeštali pregovore iz UN u EU čime su pokušali da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti na čemu su im teroristi i dan danas zahvalni.

Građani Srbije na KiM su već ocenili posledice njegove umobolne politike po pitanju KiM pa se članovi antidržavne koalicije u našoj južnoj pokrajini više ne mogu izbrojati ni na prstima jedne ruke, dok za razliku od njih Aleksandar Vučić u ovom trenutku uživa apsolutnu i neprikosnovenu podršku srpskog naroda na KiM u sudbinskoj borbi koja nas očekuje.

Svesni su građani da jedino Vučić može da garantuje da ćemo sačuvati Srbiju od antidržavnih rasipnika poput Miloša Jovanovića i da ćemo nastaviti efikasnu borbu za zaštitu naših nacionalnih interesa, kao i za Kosovo i Metohiju u sastavu srpske države, što potkrepljuju i rezultati u vidu 28 zemalja koje su isključivo zahvaljujući Vučiću povukle priznanje lažne države - naveo je u svom obraćanju Terzić.

BONUS VIDEO:  POGLEDAJTE KAKO SE "DEMOKRATSKA EVROPA" ODNOSI PREMA LjUDIMA - Uznemirujući snimak širi se mrežama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (117)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)