SVI NA ISTOM ZADATKU I SVE IH VODI MRŽNJA PREMA VUČIĆU: Terzić - Jovanović je lažni patriota koji želi novi 5. oktobar

Novosti Onlajn

01. 03. 2023. u 14:29

MILOŠ Terzić član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasio se povodom prozivki od strane Miloša Jovanovića.

СВИ НА ИСТОМ ЗАДАТКУ И СВЕ ИХ ВОДИ МРЖЊА ПРЕМА ВУЧИЋУ: Терзић - Јовановић је лажни патриота који жели нови 5. октобар

Foto: Printskrin

Jadno je kako se Miloš Jovanović, perjanica antidržavne koalicije iz sve snage upinje u nameri da po već oprobanom i viđenom receptu, napravi štetu sopstvenoj državi i to u paketu sa najgorim autošovinistima, koji se zalažu za nezavisnost lažne države.

Svi su na istom zadatku i sve ih vodi isključivo mržnja prema Aleksandru Vučiću koji im je nebrojeno puta naglasio da ne dolazi u obzir priznanje nezavisnosti tzv. Kosova ni članstvo u UN. Lažni patriota Jovanović to očigledno ne želi da čuje, jer priželjkuje novi 5. oktobar, kako bi ga stranci nasilnim putem ponovo doveli na vlast, svestan da ga narod neće.

Sramotno je kada neko ko je 1999. godine iz tople sobe u Parizu, nemo posmatrao borbu našeg naroda tokom agresije NATO, iako ga apsolutno ništa nije sprečavalo da u toj borbi da svoj doprinos.

Prespavao je lažni patriota 2004. godinu dok su nam na KiM ubijali sunarodnike. Još jadnije je kada o izdaji govori neko u čije je vreme dato sve u ruke Albancima na KiM što je moglo da se da "zarad otopljavanja odnosa sa Zapadom" te su zarad takvih odnosa iz srpskih zatvora pustili više od 1800 terorista. Čovek koji se sramno izrugivao prilikom hapšenja Marka Đurića i hvalio akcije "ROSU" specijalaca, najmanje ima prava da govori o KiM.

Sada, samoproglašeni patriota besomučno laže narod ne bi li se izborio za fotelju i koji procenat više u svom bednom rejtingu, a Vuka Brankovića može da vidi čim stane pred ogledalo, pa mu shodno tome preporučujem da porazgovara sa samim sobom, jer jedino na taj način može da shvati koliko je po srpske nacionalne interese na KiM bio poguban i on i njegova politika, posebno u trenutku kada je proglašena nezavisnost Kosova, a on obavljao funkciju savetnika ministra za Kosovo i Metohiju.

Srbiju je Aleksandar Vučić već jednom spasio takvih "rodoljuba" i uspeo da ispravi njihove katastrofalne greške i da shodno tome zaštiti srpske državne i nacionalne interese, što će nastaviti uz apsolutnu i zdušnu podršku srpskog naroda sa KiM da čini i u budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (207)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja