"ISPOD NJEGOVOG ŠINJELA IZMILELE OSTALE ŠTETOČINE KAPITALCI": Dabić - Nećemo dozvoliti nastavak Tadićevog horor filma

Novosti online

08. 03. 2023. u 13:10

ĐORĐE Dabić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom Borisa Tadića i vremena kada je on bio na čelu Srbije.

ИСПОД ЊЕГОВОГ ШИЊЕЛА ИЗМИЛЕЛЕ ОСТАЛЕ ШТЕТОЧИНЕ КАПИТАЛЦИ: Дабић - Нећемо дозволити наставак Тадићевог хорор филма

Foto: SNS

- Neka neko kaže Borisu Tadiću da se drugi deo filma neće snimati. I od prvog dela se jedva oporavljamo, šteta po Srbiju i srpske nacionalne interese koju je svojim delovanjem naneo je nemerljiva - poručuje Dabić.

Kako je rekao, Tadić će ostati poznat kao neko ispod čijeg su šinjela izmilele sve ostale štetočine kapitalci - od Đilasa preko Ponoša do Vuka Jeremića.

- Vodio je državu u vremenima kad smo ređali samo i isključivo poraze bez nade da se išta može promeniti u tom crnom nizu. Gorele su crkve i manastiri te 2004. a narod proterivan u kolonama, odvojila se Crna Gora u pokradenom referendumu 2006. a drugi deo državne teritorije 2008. proglasio je svoju nezavisnost. Regovanja iz Beograda nije bilo, osim što su na tacni isporučili neprijateljima dodatni argument u vidu idiotskog pitanja MSP-u uz sijaset Borkovih sporazuma o svemu i svačemu kojim je cementirana pat pozicija Srbije i deceniju kasnije - jasan je Dabić.

Prema njegovim rečima, u vreme Tadića "katančene su firme dok su zaposleni završavali na ulici, ali je ekipi sve vreme išlo dobro".

- Oporaviti zemlju od takve žutice koja je godinama vladala bio je najteži mogući zadatak koji je uz nadljudske napore predsednik Vučić izneo na svojim plećima. Narod nema sećanje kišne gliste kao što bi neki želeli i nećemo dozvoliti nastavak Tadićevog horor filma koji smo 2012. prekinuli velikom pobedom - ističe Dabić.

BONUS VIDEO: ŠTA TO OBELEŽAVA OPOZICIJA? POKS najavljuje skup na dan tzv. Kosova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (164)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere