PLANIRALI SU KRVOPROLIĆE I UBISTVO Vučića: Koga biste da ubijete? A po čijem nalogu?

Novosti online

15. 02. 2023. u 21:42

TI ljudi su danas pozivali na nasilje. Da kažete da ste spremni na mnogo više od toga što su neredi. A šta je to što je mnogo više što su neredi, ako nije najteže krvoproliće i ubistvo. Koga biste da ubijete? A po čijem nalogu?

ПЛАНИРАЛИ СУ КРВОПРОЛИЋЕ И УБИСТВО Вучића: Кога бисте да убијете? А по чијем налогу?

Foto: Printskrin

Ovo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se građanima Srbije nakon što su ispred Predsedništva ekstremisti pozivali na njegovo ubistvo.

- Stvarno mislite da to možete da uradite u uređenoj državi. Kada smo govorili u Skupštini bilo je jasno da je nasilje jedini argument koji imaju.

- Oni koji misle da mogu da sruše Srbiju neistinama i lažima, oni koji misle da mogu da sruše jednu državu pretnjom i sa nekoliko pušaka, svojim vezama u stranoj zemlji. Ti da pobede Srbiju ne mogu nikad.

Podsetimo, dok su ekstremisti držali govore sa bine se obratio jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović, koji je na kraju svog govora viknuo "Ko potpiše-Njega ubiše".

I ultradesničar Damnjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola, čiji se pripadnik Dejan Bobaček danas uputio sa snajperskom puškom na protest ispred Predsedništva, takođe je potvrdio da je njihova namera da ugroze život predsednika Vučića.

On je na protestu između ostalog izjavio: "Kunem vam se, spremni smo za mnogo više od nereda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...