NARODNI poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević podneo je danas ostavku, potvrđeno je Tanjugu u toj stranci.

Zoran Petrović

07.02.2023. 12:49

U ovoj našoj skupštini 50 posto poslanika nemaju nikakvo poštovanje prema ovoj državnoj instituciji. Pokazuju to svaki put na novo , da im je bitna samo sobstvena pozicija i lični napredak. Treba se uvesti ozbiljne kazni koje ĉe ozbiljno zaboleti za ne poštovanje skupštine. A to nije samo gledati pornografske snimke dok traje skupština. Veĉ i dranje urlanje , izazivanje nereda, skakanje i udaranje po invventaru , a Bogami i dres code . Verujem da mnogi od njih neznaju ni šta to znači , a vole da se bave politikom. Oterajte te samožive iz skupštine . Ko ne poštuje red , marš zauvek.

buki

07.02.2023. 15:35

@Poslanik - Ko to SVI? Gde ste Vi to videli? Ja dočekah penziju kao profesor u školi i nikad ne videh, niti sam čula, da je neko nekad negde to radio.

Nemoral

07.02.2023. 16:08

@Poslanik - Pa i ti si ista bruka i sramota za skupstinu kao Zvonimir Stević..podrzavas nemoral u najvisem domu naroda...samo sluzite da glasate i aplaudirate svojim liderima i utrkujete se ko ce jace da aplaudira,zato u skupstini sede takvi poslanici bez dostojanstva,morala,neradnici bez ljudskih kvaliteta i nesposobni za obavljanje bilo kojih drugih poslova!čast izuzecim kojih je malo!

Srbin sa Kosova

07.02.2023. 13:29

Тај човек је потпуно атипичан карактер за простор где је рођен. Грачаница. Нико га никада није видео да је ушао у манастир. У време када је било најтеже, први је напустио Косово, иако га је владика Артемије преклињао да остане. Не! У политику га је увео Мома Трајковић који то себи никада није опростио, пре свега због чињенице да Звонце осим неколико изговорених реченица недавно у скупштини, никада у својој вишедеценијској политичкој каријери није изашао пред микрофон. Идол му је Отон Велики! "Ћутање је мудрост", мумлао је често!

patriota

07.02.2023. 13:48

Svakakvi paceri i mufljusi nalaze se u raznim strankama , a preko tog članstva i u vlasti. Odgovornost je u strankama koje takve mufljuse primaju i delegiraju u državne institucije. Sramno, bedno, primitivno, ...

Aleksa

07.02.2023. 13:48

Kao da im je njihov lider bolji. Taj ce izdati Srbiju kao sto su to radili njegovi ucitelji na celu sa Brozom. Sve su to potomci komunista prevrtljivaca.