KOMLENSKI PORUČIO OLENIKU: Prekinite da vršite pritisak na sudove kako bi štitili zlikovce koji su ubijali žene i decu na Petrovačkoj cesti

Novosti online

05. 02. 2023. u 16:11

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista i narodni poslanik Đorđe Komlenski odgovorio je danas poslaniku Aleksandru Oleniku na pitanje hoće li se pravosudni zakoni Republike Srbije primenjivati na Kosovu i Metohiji, da jednog dana hoće, na žalost Olenika i njegovih mentora.

КОМЛЕНСКИ ПОРУЧИО ОЛЕНИКУ: Прекините да вршите притисак на судове како би штитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести

Foto: P. Milošević/Jutjub/Lokalne novine

- Na vašu veliku žalost hoće, na vašu žalost i žalost vaših mentora. To budite sigurni i takvo pitanje nemojte više da postavljate u skupštini. Ja znam da je u neka davna vremena, neko ko je živeo u Beogradu branio i Andriju Artukovića, vi danas, nemam ništa protiv to je vaša profesionalna obaveza, branite u predmetu Petrovačka cesta. Radite to kako znate i umete, ali nemojte više da zloupotrebljavate vašu političku funkciju i da vređate državu Srbiju u tim istim postupcima i da vršite pritisak na sudove kako bi ste zaštitili zlikovce koji su ubijali žene i decu na Petrovačkoj cesti - poručio je Komlenski Oleniku.

On ističe da je svakim danom sve bliži trenutak kada će se svi zakoni Republike Srbije ponovo primenjivati na celokupnoj njenoj teritoriji, čak i na onim privremeno okupiranim delovima.

- Zbog toga na Zapadu i vlada ovolika nervoza i histerija. Zbog toga se i vrši ovoliki pritisak na Srbiju i njen državni vrh -  zaključio je Komlenski.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024