DOK NEVINE SRBE HAPSE, ALBANCE KOJI PUCAJU PUŠTAJU DA SLOBODNO ŠETAJU ULICOM: Sramna odluka posle pucnjave u Gračanici

Tanjug

05. 02. 2023. u 11:46

TZV. KOSOVSKA policija saopštila je da je muškarac, koji je osumnjičen da je 4. februara ispalio nekoliko pucnjeva iz pištolja u Gračanici, odlukom tužioca pušten da se brani sa slobode, a da je protiv njega je pokrenut redovan postupak.

ДОК НЕВИНЕ СРБЕ ХАПСЕ, АЛБАНЦЕ КОЈИ ПУЦАЈУ ПУШТАЈУ ДА СЛОБОДНО ШЕТАЈУ УЛИЦОМ: Срамна одлука после пуцњаве у Грачаници

Foto Tanjug/AP

Tzv. kosovska policija je u redovnom dnevnom izveštaju navela da su dve osobe prijavile da je osumnjičeni ispalio nekoliko hitaca iz pištolja iz automobila.

Policija je izašla je na lice mesta i pronašla dva metka. Kako je navedeno, osumnjičeni se sam prijavio u policijsku stanicu. On je osumnjičen za neovlašćeno držanje oružja i ugrožavanje opšte bezbednosti.

Podsetimo, Srbi su na teritoriji severa KiM uhapšeni za navodne ratne zločine  protiv civilnog stanovništva. Osnovni sud u Prištini im je protivpravno produžavao pritvor bez ikakvih konkretnih dokaza. Jedan od uhapšenih Srba, Slađan Trajković se i dalje nalazi u pritvoru, a o nehumanim postupcima albanskih terorista prema njemu svedoči i činjenica da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, kao i da ne dobija potrebnu negu, imajući u vidu da je hronični bolesnik od dijabetesa i ima cirozu jetre.

BONUS VIDEO: PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE - Teško ranjenog Miljana dovoze u bolnicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

IZBOR NAMIRNICA IH ŠTITI OD BOLESTI: Kako se hrane monasi na Svetoj Gori - imaju spisak pravila