"JA NE BEŽIM NIGDE": Snažan odgovor Vučića na peticiju koju bi navodno trebalo da potpiše i Koštunica (VIDEO)

Novosti online

01. 02. 2023. u 16:43

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, je danas komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji rekao da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju.

ЈА НЕ БЕЖИМ НИГДЕ: Снажан одговор Вучића на петицију коју би наводно требало да потпише и Коштуница (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

- Kad pročitate obrazloženje peticije zapitate se što si pustio 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koji su silovali srpkinje u Klečki? Što si ćutao i pustio da nam progone i ubijaju ljude 2004. godine na KiM, spaljuju crkve i manastire. Što si 2008. godine ćutao i organizovao skup "Kosovo za patike" u Beogradu, a ti pobegao za Rumuniju, da se ne izjašnjavaš, da bi te stranci držali na vlasti. Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i paralment. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti i uvrede i odgovoriću svakome. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor… Časni ljudi umeju da uzvrate udarac, politički udarac - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (143)

PILOT DELIĆ O POGIBIJI BRAČNOG PARA: Tragedija prilikom poletanja, avion skroz izgoreo - ne pamtim kad se slično desilo