PRIPADNICI specijalne jedinice policije tzv. Kosova ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, saopštio je Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM.

Alo

23.01.2023. 13:32

Moj Petkovicu,pucaju nam na djecu,ovo sad nije nista neobicno,navikli su nas,jedino pitanje je sta ce Drzava da uradi za svoj narod,znamo sta govorite citavo vreme?

buki

23.01.2023. 14:04

Ne treba započeti rat, samo jednu po jednu ekipu šiptarskih ''graničara'' eliminisati sa tog prostora. Valjda imamo specijalce sposobne za takve tajne akcije, a na pitanje gde su nestali, mi NEMAMO POJMA.

Milovan

23.01.2023. 14:27

Vratite im istom merom samo puta dva. Imate li vi puške.Ako necete da se borite onda se iselite. I nitko vam nece moci prigovori.Vi ste hteli da se borite,ali Srbija vam neda . I da sada vidimo te opozicione vodje,gdesu. Hajde Bosko sada dole,pomozi Srbima. A i drzava mora poslati specijalne u civilu da pomazu.A ako nece Srbija,sto bi narod trpio. Inace stace nam policija i vojska.

Sandra

23.01.2023. 14:38

Kurtijevi specijalci Rosu nemaju šta da traže na severu KiM, kao i na punktu koji je nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi !

Ika

23.01.2023. 14:42

Dabogda pucali na one koji ih podstiču.Samo da znate sve se plaća sve se vraća,tako će i nalogodavci nastradati,istog onog momenta kada se Šiptari osete ugroženima.Tako i treba,želja mi je da se to što pre ostvari,dao bog.

DaDjo

23.01.2023. 14:50

Neka nas pobiju sve, Kosovo bez Srba će opet bit Srpsko dok je Srpske pravoslavne crkve i hramova na KiM. Nasi politicari su "nemoćni" da se izbore za bolje sutra za Srbe na Kosovu, Pristina je diplomatski obezbedila jaču vojnu zaleđinu i džaba nam sto mi imamo vise vojske i naoruzanja kad nemamo strategiju i nadmoćniju diplomatiju. Žali bože nevinog srpskog naroda na KiM.

Ivan Kosanvic

23.01.2023. 16:11

Нема него пушке у руке па шта буде и овако ће нас побити и протерати,нема ко данас брани.

Maki

24.01.2023. 05:50

Na sceni je tiho i etapno etnicko ciscenje.Uciniti Srbima zivot nepodnosljivim i naterati ih da odu.Nekoga metkom,nekoga ucenom,nekoga novcem,nekoga pretnjom.Nebitno,bitno je samo oterati.To traje decenijama unazad i samo da znate da se zbog licnog komformizma nece zavrsiti na tome,nazalost.Ako se ne varam od 1973 postoji interesne zone mocnih zemalja.KiM spada u americku.Samo nas vreme i nadcovecanska borba i nacionalna solidarnost moze spasiti a mislim da trenutno nemamo nusta od toga.Kad sedis na dve stolice jedna se izmakne padnes ,pa sedis na zemlji.