"SVAKA BI FUKARA DA UBIJE VUKA": Reakcija na skandalozan tekst nemačkog "Cajta" - Srbi svoju slobodu ne prodaju

Novosti online

04. 01. 2023. u 16:26

IZ POKRETA socijalista poručili su, reagujući na tekst nemačkog "Cajta" kojim se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da Srbi svoju slobodu ne prodaju.

СВАКА БИ ФУКАРА ДА УБИЈЕ ВУКА: Реакција на скандалозан текст немачког Цајта - Срби своју слободу не продају

Foto: Tanjug

- Nemački "Cajt" ne može da sakrije koliko žali što Srbija nije okupirana i što Nemci nemaju okupacionog komandanta Srbije. Oni bi da "pripitome" Vučića, pa kada več lupetaju da im pomognemo da nauče nešto o našem predsedniku, ali i o našem narodu - piše u saopštenju Pokreta socijalista.

Ističu da Srbi svoju slobodu ne prodaju, i da odbijaju da žive u kavezu, kao i da se ne pokoravaju Nemcima ni kada nose kukaste krstove ni kada se prave da nisu nacisti.

- Naš predsednik je slobodni vođa slobodnog naroda i džaba mu pretiti, neće se promeniti. A, ako vam gospodo iz Cajta baš ništa nije jasno, pozivamo vas da poslušate pesmu: "Svaka bi fukara da ubije vuka", neće vam biti teško da se pronađete - zaključuju iz PS.

BONUS VIDEO: PRVA IZJAVA NIKOLE NEDELjKOVIĆA - Bio sam u zatvoru samo zato što sam Srbin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (137)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)