GLIŠIĆ O NEMAČKOM "PRIPITOMLJAVANJU" VUČIĆA: Manite se ćorava posla, Srbija čuva svog predsednika

Novosti online

04. 01. 2023. u 15:21

PREDSEDNIK IO SNS Darko Glišić oglasio se povodom teksta nemačkog časopisa "Cajt" u kom se navodi da "EU samo čvrstom rukom može da 'pripitomi' Vučića".

ГЛИШИЋ О НЕМАЧКОМ ПРИПИТОМЉАВАЊУ ВУЧИЋА: Маните се ћорава посла, Србија чува свог председника

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Ne pada sneg da zaveje breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Odranije znamo šta ko misli, a iz ovog teksta portala "Cajt" sad znamo i šta ko namerava da preduzme. Gospodo, vi da pripitomite Vučića, vi da pripitomite Srbiju, imate li bar ponekad, slučajno, stida i srama. Pa vi niste u stanju ekonomsku krizu u vašoj zemlji i EU da pripitomite, već ona galopira. Manite se ćorava posla, znate da takve stvari sa Vučićem ne idu nikako. I budite sigurni da će Srbija da čuva svog predsednika, da ga voli i poštuje jer je uradio za svoju državu više nego bilo ko u njenoj istoriji - smatra Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

LAŽ JE SVE ŠTO JE GOVORILA DORA BAKOJANI: Vučić - Dva puta sam prihvatao razgovore sa njom i svaki put su otkazani