GLIŠIĆ O NEMAČKOM "PRIPITOMLJAVANJU" VUČIĆA: Manite se ćorava posla, Srbija čuva svog predsednika

Novosti online

04. 01. 2023. u 15:21

PREDSEDNIK IO SNS Darko Glišić oglasio se povodom teksta nemačkog časopisa "Cajt" u kom se navodi da "EU samo čvrstom rukom može da 'pripitomi' Vučića".

ГЛИШИЋ О НЕМАЧКОМ ПРИПИТОМЉАВАЊУ ВУЧИЋА: Маните се ћорава посла, Србија чува свог председника

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Ne pada sneg da zaveje breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Odranije znamo šta ko misli, a iz ovog teksta portala "Cajt" sad znamo i šta ko namerava da preduzme. Gospodo, vi da pripitomite Vučića, vi da pripitomite Srbiju, imate li bar ponekad, slučajno, stida i srama. Pa vi niste u stanju ekonomsku krizu u vašoj zemlji i EU da pripitomite, već ona galopira. Manite se ćorava posla, znate da takve stvari sa Vučićem ne idu nikako. I budite sigurni da će Srbija da čuva svog predsednika, da ga voli i poštuje jer je uradio za svoju državu više nego bilo ko u njenoj istoriji - smatra Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima