UZ OPTIMIZAM I VERU: Goran Vesić, ministar infrastrukture, poželeo je sretnu 2023. građanima Srbije

V. N.

01. 01. 2023. u 08:30

MINISTAR građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja uputio je novogodišnju čestitku građanima Srbije u kojoj poručuje da će ova vlada i u 2023. nastaviti da gradi budućnost naše zemlje.

УЗ ОПТИМИЗАМ И ВЕРУ: Горан Весић, министар инфраструктуре, пожелео је сретну 2023. грађанима Србије

Foto: Ministarstvo

GODINU iza nas obeležilo je mnoštvo izazova, od krize zbog rata u Ukrajini koja je zahvatila celu Evropu, preko nastavka pandemije, do nestabilnosti na KiM izazvanih ekstremističkom politikom Aljbina Kurtija i privremenih vlasti u Prištini. Uprkos svim poteškoćama, zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića, Srbija nije stala, borila se i ostala nezavisna. Nastavili smo da radimo i da čak i u vremenima krize povećavamo budžete za razvojne i kapitalne projekte. Po tome smo jedinstveni u ovom delu Evrope.

Predstojeću 2023. dočekujemo sa puno optimizma i sa istom željom da od Srbije stvaramo modernu i uspešnu državu.Stara kineska poslovica glasi: "Onaj ko gradi, gradi budućnost. "Ponosan sam što ćemo sledeće godine nastaviti da gradimo Srbiju i osiguravamo njenu stabilnu budućnost ispunjavajući zadatke i viziju predsednika Aleksandra Vučića. Vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje, mnogo sreće, ljubavi i uspeha. Sa optimizmom i verom u sebe idemo u novu 2023. godinu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!