NI PRST NA LEVOJ RUCI NAM NISU SLOMILI, A KAMOLI KIČMU Vučić: Očekujem velikane iz sveta da mi održe vakelu....

Tanjug

30. 12. 2022. u 11:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da u prvoj polovini januara dođu međunarodni predstavnici, kako je rekao, "velikani i velikaši iz sveta" da mu "održe vakelu" kako mora da se postigne sporazum koji se njima sviđa, misleći na francusko-nemački predlog rešenja za Kosovo i Metohiju.

НИ ПРСТ НА ЛЕВОЈ РУЦИ НАМ НИСУ СЛОМИЛИ, А КАМОЛИ КИЧМУ Вучић: Очекујем великане из света да ми одрже вакелу....

Foto: D. Milovanović

Vučić je nakon sastanka sa Nedeljkovićem, a odgovarajući na pitanja novinara, rekao da to kod njega izaziva mučninu, ali da mu je to posao, pa će ih lepo dočekati i, kako je ironično dodao, "praviti se da mu je baš lepo".

- Praviću se da sam uživao u tim divnim razgovorima. I onda će to mučenje da se nastavi sa Kurtijem, pri čemu znam da neće nikada učiniti ništa, pri čemu znam da ne želi pomirenje, inače ne bi pravio provokacije svakoga dana, ali šta da se radi - kazao je Vučić.

Primetio je da će neki biti srećni jer će misliti da je to omča oko vrata Aleksandru Vučiću i istakao da je to u stvari omča oko vrata Republici Srbiji.

- Mnoge od njih baš briga za to, njima je važno da se vidi ta omča oko mog vrata, a to što bi Srbiju time iskasapili, malo obesili, a posle bacili u džaku, baš ih briga za Srbiju - ocenio je predsednik. Rekao je i da se očekuje teško vreme po pitanju KiM, ali da će se Srbija boriti. - I sada smo se izborili za dobre papire i sačuvali mir i stabilnost. A borićemo se, to je ono što im obećavam, što sam obećao i našem narodu na KiM - istakao je Vučić.

On je naveo da su mu Srbi sa KiM poverovali i uklonili barikade iako su bili protiv toga jer su videli koliko se borio.

- Prethodnu noć su slušali kako izgledaju ti razgovori i kako smo se bukvalno tukli za reč barikade, a da ne pričam o drugim stvarima. Obećavam da ćemo da se borimo za svoj narod, za svoje KiM i za svoju Srbiju - poručio je predsednik.

Dodaje da neće biti lako, odnosno da će svima koji vole Srbiju biti teško i naveo da do sada "nisu uspeli ni prst na levoj ruci da nam slome, a kamoli kičmu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (29)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!