"NEĆEŠ UPLAŠITI NI RADOIČIĆA, NITI JEDNOG SRBINA NA BARIKADAMA": Poruka Srpske liste DŽelalu Svečli

Novosti onlajn

22. 12. 2022. u 20:06

NEMOĆ i nervoza Dželala Svečle sve više dolazi do izražaja ovih dana. Nakon što je zahvaljujući svojim safari posetama severu Kosova i Metohije i divljanju svojih specijalaca doveo do usijanja situaciju na terenu a srpski narod primorao da se brani na barikadama, on nastavlja sa lažnim optužbama protiv Srba, a posebno protiv potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, navedeno je u saopštnjenju Srpske liste.

НЕЋЕШ УПЛАШИТИ НИ РАДОИЧИЋА, НИТИ ЈЕДНОГ СРБИНА НА БАРИКАДАМА: Порука Српске листе Џелалу Свечли

Foto: Printscreen Youtube/KTV - Kohavision/AP Photo/Bojan Slavkovic

"Pretnje koje uplašeni Svečla upućuje potpredsedniku Radoičiću su smešne, i neće uplašiti niti gospodina Radoičića niti ijednog Srbina na barikadama.

I juče, i danas i sutra gospodin Radoičić je sa svojim narodom i nikakve lažne optužbe, montirani procesi i pretnje ga neće uplašiti niti odvojiti od svog naroda koji mu bezrezervno veruje.

Ipak, ove pretnje i uvrede koje ovih dana Svečla upućuje liderima Srpske liste najbolje oslikavaju antisrpski karakter Vlade Aljbina Kurtija čiji ministri zloupotrebljavaju svoje pozicije i institucije za obračun sa Srbima, i time najbolje otkrivaju represivni i diktatorski karakter režima u Prištini" - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ODAO GA TELEFON: Kako je ubijen lider Čečena DŽohar Dudajev