ŠEŠELJ O KRIZI KOJU JE IZAZVAO KURTI: Srbija mora da insistira na tri pitanja

Novosti online

14. 12. 2022. u 20:39

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj smatra da na sastancima sa strancima treba potencirati tri pitanja

ШЕШЕЉ О КРИЗИ КОЈУ ЈЕ ИЗАЗВАО КУРТИ: Србија мора да инсистира на три питања

Foto: Printskrin TV Pink

- Prvo je pitanje povratka srpske vojske na Kosovu i Metohiji, iako će nas odbiti, drugo je pitanje Zajednice srpskih opština, i treće je pitanje nadoknade štete Srbima kojima je naneta šteta. I Pantiću, jer je izložen životnoj opasnosti, a i porodici Petrović jer im je oduzeta imovina vredna oko 700.000 evra. To mora da im zvanična Priština nadoknadi - navodi Šešelj za Pink.

Lider radikala je objasnio da Srbija mora da bude uporna u svojim zahtevima.

Predsednik SRS izneo je i stav da bi Srbija morala da napusti sve organizacije u koje na silu i voljom Zapada uđe takozvano Kosovo.

- Istog trenutka kada dođe do toga da lažna država Kosovo uđe u neku međunarodnu organizaciju, treba da je demonstrativno napustimo. Bilo bi bizarno da istovremeno u jednoj međunarodnoj organizaciji budu Srbija i njena pokrajina Kosovo i Metohija - kaže za „Politiku” Vojislav Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!