PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da ta stranka planira da zahteva od Vlade Srbije da obavesti italijansku vladu da Srbija više ne prihvata Ozimske sporazume.

Komentari (8)

Pedja

14.12.2022. 18:14

Mi smo sami sebi krivi, stvorili smo uslove za stvaranje svih satelitskih drzavica na podrucju drzave koju su srbi oslobodili i dali joj ime Jugoslavija, i dali vlast slovencima i hrvatima, jer oni su kako se moze procitati u knjigama bili mnogo obrazovaniji nego srbi koji su ih oslobodili. Samo budale su ovako nesto mogle da urade, mog dedu su kvasili u policiskim podrumima dopola napunjenim vodom, jer se nije mogao pomiriti sa tim cinjenicama, ne znam od kuda su srbi dobijali naredjenja da se tako statutira nova drzava posle drugog svetskog rata, ali ko god je to prihvatio i potpisao zeznuo je nadolazece generacije, zbog svojih sitnih interesa.

Mama

14.12.2022. 19:00

Seselj ne gresi! Istina je da ima kratak fitilji i sto na um to na drum ali sigurno je najmanje gresio od svih politicara a i zna znanje!.Da ga nisu uhapsili za prve izbore i da su ga tada poslusali ne bi ni bilo rata.

Mikos

14.12.2022. 19:10

Kada Italija opet preuzme Istru i Dalmaciju od Hrvatske mi cemo se radovati i slaviti, isto kao sto su oni slavili otimanje KiM od Srbije. E pa to je upravo i cilj zapada pri rasturanju Jugoslavije, da smo sitni i nebitni da mogu da nam uzmu sve sto hoce i sto od Yu nikada ne bi mogli.

Vesna

14.12.2022. 22:40

E pa to je upravo i cilj zapada pri rasturanju Jugoslavije, da smo sitni i nebitni da mogu da nam uzmu sve sto hoce i sto od Yu nikada ne bi mogli. Dok ste drobili Srbiju smejali ste se, smejte se i sad kad vi dolazite na red.

Max

15.12.2022. 09:43

Konacno neko da i to spomene. Vec nekoliko godina u krugu prijatelja analiziramo tu ideju i najzad, gospodin Seselj je javno izneo. Potpuno je u pravu, a i legitimno pravo drzave Srbije je da se povuce iz sporazuma koji joj ne odgovaraju ili je se ne ticu. Potrebno je da se oslobodimo pritiska, koji se priblizava vrhuncu. Ima jos zanimljivih medjunarodnih ugovora i sporazuma, kojim nasa drzava treba da se bavi, a u cilju relaksiranja postojece situacije.