GEORGIEVU SEVER KIM NIJE SRBIJA: "Normalno je da policija tzv. Kosova bude u Mitrovici i Zubinom Potoku" (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2022. u 15:31

PRIPADNICI policije tzv. Kosova juče su sa članovim Opštinske izborne komisije upali u zgrade opština Severna Mitrovica i Zubin Potok.

ГЕОРГИЕВУ СЕВЕР КИМ НИЈЕ СРБИЈА: Нормално је да полиција тзв. Косова буде у Митровици и Зубином Потоку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter/Detektor laži

Akcija je izvedena po nalogu Centralne izborne komisije koja je za 18. decembar najavila održavanje izbora u opštinama na severu KiM. Čule su se sirene i detonacije.

I dok su sa svih strana stigle osude zbog upada, direktor vesti televizije Nova S, Šolakov čovek - Slobodan Georgiev, više nego sramno komentarisao je jučerašnji upad Specijalne policije na sever KiM.

- Situacija je opasna zato što je politika Beograda da dobije nešto na Kosovu. A Srbi na severu se ponašaju kao da je to deo Srbije! Normalno je da policija bude u Mitrovici i Zubinom Potoku! - rekao je Georgiev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

MARIĆ, BIKOVIĆ, KOSTIĆ... Koliko su visoki naši glumci?