PREMIJER privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti uzda se da će ukrajinsko-ruski sukob i stalno upiranje prsta u Beograd zbog veza sa Moskvom "pogurati" kandidaturu lažne kosovske države za članstvo u Evropskoj uniji, koju planira da podnese sredinom decembra.

Komentari (5)

SVI HITLEROVI SAVEZNICI ULAZE PRECICE U EU

02.12.2022. 09:13

...POSEBNO POSLEDNJA CLANICA, KOJA JE PRIMLJENA, da ni jedan zahtev nije trebala da ispuni, sta vise potpuno je rehabilitovan ustasluk, koji je vidljiv na svakom koraku, dok njihovi najveci sponzori i mentori, jos ne smeju ga pokazu (u javnosti) kukasti krst, ali i to je u procesu rehabilitacije.

Radmila

02.12.2022. 09:22

Od svega, mene je obradovalo ukidanje viza Kosovu, odnosno Albancima sa Kosova. Želim EU masovni stampedo njihovih žitelja u zapadne zemlje. Da i oni malo osete blagodet njihovog masovnijeg prisustva u njihovom okruženju.

Petar Veliki

02.12.2022. 09:23

eu, eu, eu,eu, eu, .... Nama, Srbiji, i Srbima - nije mesto u tom bolesnom društvu. Bolesno, bolesno, bolesno, bolesno, .... - izumreće, vrlo brzo, jer je - bolesno.

Simon

02.12.2022. 09:49

Dajte5 na referendum glasanje za ulazak u tu šugavu i prevrtljivu uniju pa ćete videti šta običan svet misli o njima što se tiče šiptara neka njih oni bi samo da im se prizna država i ništa više....a