DA je Brisel "slab" na premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija, a da pojedine članice čak i zdušno podržavaju njegove jednostrane poteze ne bi li se zaokružio projekat lažne kosovske države, pokazuje i odluka ambasadora zemalja Evropske unije da se tzv. Kosovu odobri vizna liberalizacija.

Bonaparta

30.11.2022. 15:27

Ово је одлична вест за Србе и Србију што су им дали визну либеризацију. За три месеца на КиМ неће остати више од 300 - 400.000 Шиптара. Сви који треба да служе ту њихову ткз.војску ће напустити КиМ тако да нас ово треба да радује. Друго ЕУ неће више да даје паре и издржава лажну државу ткз.Косово, јер им требају паре за Украјину па ће сада Шиптари сами да се издржавају. Како и у ЕУ постаје све тежа ситуација неће ни они слати паре тако да ће лажна држава врло брзо банкротирати и потонути. Треће мека иду да дилују дрогу по ЕУ и трују њихову децу. Четврто сада када крену аутобуси да одлазе то је опет добро за нас плаћа ће путарину. Само нека иду. Неће се тек тако сада усусити да шаљу полицију на Србе, јер кренули наше јединице мање ће их бити да се буне.

Goran

30.11.2022. 15:43

Izgleda kurti drzi u saku eu i ameriku cim oni cute ima nesto za svakoga i on ih ucenjuje ali najvise vezi sa trgovinom organa 99 g i navamo ko je od tih zvanicnika primio neki organ za njihove to treba otkriti

buki

30.11.2022. 20:32

@Goran - Moguće da ste u pravu, ali iz iskustva sa Zapadnim licemerima koji jedno pričaju a sasvim suprotno rade, moguće je da Kurti baš ispunjava zahteve EU i SAD koji od njega navodno zahtevaju da oformi ZSO. Upravo se sa Zapada čulo kako neće dozvoliti da ZSO na kosovu naprave drugu Republiku Srpsku, a sad treba posle 12 godina Briselskih pregovora da verujemo kako odjednom od Kurtija zahtevaju da formira ZSO. Zapad LAŽE i nije im prvi put, jer da su zaista hteli ZSO, ona bi bila formirana pre 10 godina. Briselski sporazum se ne razlikuje od Minskih i mislim da to gospodin Vučić zna, ali ga odugovlači i dobija na vremenu da što više ekonomski ojača Srbiju i pokušava da dobijemo nove prijatelje u svetu.