DANAS im to služi da nas kao malj udaraju po svim forumima, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući zahteve za uvođenje sankcija Rusiji.

Steva

17.10.2022. 12:58

Svim pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije čestitamo 20 godina od osnivanja. Hvala im na sav trud i požrtvovanje da bi smo se mi osećali bezbedno

Steva

17.10.2022. 12:59

BiA je izrasla u modernu agenciju koja se bori za bezbednost nase drzave na najvisem nivou, udarna pesnica koja se bavi resavanjem svih vidova kriminalnih aktivnosti

Steva

17.10.2022. 12:59

BIA je jedan od važnih stubova odbrane naše zemlje, oni su razlog zbog koga svi naši građani mogu da se osećaju bezbedno jer su nas svojim delovanjem ubedili da imaju dovoljno stručnog kadra da blagovremeno odreaguju

Nikola

17.10.2022. 13:21

Nema šta mi da mislimo kad nas (svi) vi na vlasti poslednjih 20 godina ubeđujete kako EU nema alternative i juče opet "bez obzira na sve, idemo ka EU"?! Ispada da političari sve vreme pričaju kako nas ucenjuju, otimaju KiM, pritiskaju...a narod navalio, hoće pa hoće!

JUGO

17.10.2022. 13:32

Nemogu da ne pohvalim vaseg presednika najpametniji od sviju bez ikake dileme,kad bi u nese bivse yugo drzava bilo barem jos takih dva tri blizi njegovog znajna bio bi region procvetao mogli bi da poslave ustav na EU union.A ne da ih oni pljuju i lazi kosto to rade dosad evo vam malo para alli morate da slusate njih a ti lopovi i maffija sto vodu te druge drzave neznaju ni dase podpisu nisu sposobni nizasta zato su im take drzave jedva cekaju da im neko nesto pokloni i da za njih je to veliko samo pogledajte ko tih lopova zove negde illi skim se oni sastaju niko ne mari za njih.Dok presednik Srbije je svudan i nema skim se nije sastao ako usporedite sa ove u region oni su nula za njega totolno nula..Ja bi rado da je svima dobro u regionu ida svi zivu dobro alli kako ces sa nesposobnim neskolovanim i ljude koji cekaju da im neko nesto da.

Sofija

17.10.2022. 14:53

U potpunosti podržavam odluku da Srbija ne uvodi sankcije Rusiji, a i EU bi trebala da poštuje naše odluke i pokaže malo više razumevanja za naše nacionalne interese.

Petar Pan

17.10.2022. 15:54

Irena@ A što moramo da znamo sve detalje? Dovoljno da znamo da je predlog po principu vve Nemačke sa Kosovom u UN pa da budem protiv jer kad Kosovo jednom bude u UN, koga će biti briga da li ga Srbija priznaje ili ne.

Ivan

17.10.2022. 16:02

Svi se mesaju u politiku,a ne znaju dosta toga. Sire lazne informacije I krive Vucica sto ne uvodi Rusima sankcije. Medjutim,predsednik je ovim recima sve objasnio I rekao onako kako jeste.

Miroslav

18.10.2022. 12:31

Zašto su uvedene sankcije Belorusiji!!!???? Zašto se glasa u UN protiv Rusije!!!!???? TO SU DOVOLJNI POTEZI KOJE PRAVI SRBI OSUDJUJU, OGRADJUJU SE OD ISTIH I TRAŽE ODGOVORNOST ZA ISTE!!!! Narod Srbije nikada nije bio, nije i neće biti ničije vlasništvo!!! Kosovo i Metohija su teritorija Republike Srbije i vlasništvo naroda Srbije!!!!