PRIŠTINA je krenula u opasnu kontraofanzivu kako bi sprečila novi talas povlačenja priznavanja lažne države i u toj akciji njihovi saveznici sa Zapada, predvođeni Amerikom, spremaju se da im obilato pomognu.

Komentari (19)

snsektas vakser

24.09.2022. 09:30

Ocete li da prestanete da cmizdrite i vec jednom objasnite da je naoruzavanje narko-teror bande na Kosovu i Metohiji otvorena objava rata, i da ce svi clanovi ambasade "zemalja" kvinte/zog-a biti ritualno umoreni u sinagogama

Bg Dex 1970

24.09.2022. 09:49

Amerima se žuri i te kako, jer se bliži novembar kada se kod njih bira novi predsednik. E sad, pošto ova "demokratska" administracija, na čelu sa Bajdenom, verovatno ima saznanja o raspoloženju svojih građana, koje im svakako ne odgovara, oni će ići na to da kompromituju sve svoje domaće i strane "neprijatelje" po cenu i samog svetskog rata, jer baš taj svetski rat bi ih zadržao još neko vreme na vlasti, jer bi tada, uvođenjem vanrednog stanja u svojoj zemlji, bili odloženi na neodređeno vreme i predsednički izbori pored svega ostalog. Zato oni čine sve što je u njihovoj moći da se rat u Ukrajini proširi i da se potpali bure baruta na Zapadnom Balkanu. Živela Srbija!

Malena

24.09.2022. 09:51

Kad vec sam ne vidi gde to vodi nek bude njihova lutka na koncu! Pa nek gleda kako se bore svetske sile do poslednjeg Ukrajinca i tog istog malog zelenog ostavljaju na cedilu, a naroda već upola nema u zemlji, il se razbežali il se još neki biju u ime njih.

Nevski Aleksandr

24.09.2022. 09:55

Sve više nas guraju u rat. Kao i Rusiju. I to se neće moći izbeći, jer oni će ići do pobede ili jedne ili druge strane. U ostalom oni se drugačije zaustaviti neće i ne žele. Opet će se ginuti. Tuga, velika beda.

Laza

24.09.2022. 09:58

Ne pomaze zapad Kurtija vec obrnuto. Zapad je ratovao protiv Srbije 1999 a Kurti pomagao, tako je i do danas. Zapad vuce konce i vodi i spoljnu i unutrasnju politiku na Kosovu kao i u Ukraini sada, kao i uvek pod tudjom zastavom i sa izmisljenim izgovorima. Ne pomazu oni Ukrajinu vec ona njima pomaze u konacnom obracunu sa Rusijom. Kurti mali zelenski, Srbija mala Rusija.

Vejo

24.09.2022. 10:15

Могу да их обучавају колико хоће.На крају ћемо остати један на један да видимо шта су научили?

Ljubica

24.09.2022. 10:27

Neka dobro pogledaju kako ptolaze oni koje oni kljukaju oružjem.Ginu nemilice na obe strane, tako da se ne zanosite previše, vaši životi su im jednako ne važni, kao i srpski.Oni će imati strateške baze i koristiti rudna bogatstva, a vama( i jednima i drugima) će ostaviti da brojite žrtve i krčite ruševine.

maniks

24.09.2022. 13:08

Ma sve to znamo i ne treba da nam pricate sta siptari i kvinta radi. Nas interesuje sta vlast radi osim sto kuka i kukumavci. Sta je preduzela u zadnjih 10 i vise godina. Odgovor je nista ali bukvalno nista.Ni jedna inicijativa u UN , svaki dan neki izaslanici , susreti i razgovori u stilu tra la la.a siptari rade li rade.

Luka

24.09.2022. 13:22

Zapadna banda na čelu sa Amerikom nije pobila dovoljno Srba prilikom bombardiranja ,pa sad naoružavaju Albance da u ime njih dovrše taj proces i pobiju što više Srba. Sličan recept kao u Ukrajini protiv Rusa.