"TO JASNO UKAZUJE NA POKUŠAJ UBISTVA!": Petar Petković o napadu Albanaca na Srbina

Novosti online

13. 09. 2022. u 08:37

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković reagovao je na napad na srpskog mladića iz Babinog Mosta kod Obilića koji je izboden kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice.

ТО ЈАСНО УКАЗУЈЕ НА ПОКУШАЈ УБИСТВА!: Петар Петковић о нападу Албанаца на Србина

Foto: Tanjug

Nemanja Mitrović (19) i njegov otac Saša napadnuti su od strane albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira.

Otac i sin, kako se navodi, prevezeni su u KBC Priština, a tokom noći transportovani su u KBC Kosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije. Sa njima su noćas sve vreme bili i predstavnici Privremenog organa opštine Obilić ne bi li im pružili pomoć i podršku. 


Povodom ove situacije, oglasio se i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, koji je rekao da činjenica da je Nemanja uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva.

- Upravo razgovarao s ocem napadnutog Nemanje Mitrovića (19). Zabrinuti su jer lokalni Albanac iz porodice Šabani godinama nekažnjeno teroriše Babin Most. Lekari iz KBC u KM su me izvestili da činjenica da je Nemanja uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva! Nemanja će, kao i njegov otac Saša, imati najbolju moguću negu naših lekara, a Kancelarija za KiM će pružiti i pravnu pomoć porodici, kako bi Šabani odgovarao za svoja zlodela! - istakao je Petković na svom "Tviter" nalogu.

 

BONUS VIDEO: Policija pred 168. večiti derbi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DIRLJIVA PRIČA VUKA BOJOVIĆA: Stari Beograđanin je ušao u kancelariju i dao mi najdragoceniji poklon - bio sam GANUT, to je NAJVEĆE PRIZNANJE