ŠEŠELJ O NOVIM POTEZIMA ZAGREBA: Hrvatska spremila Srbiji spisak ucena (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2022. u 19:33

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj kaže da ga ne iznenađuje to što hrvatska vlast brani pilote koji su osumnjičeni za stravične zločine na Petrovačkoj cesti.

ШЕШЕЉ О НОВИМ ПОТЕЗИМА ЗАГРЕБА: Хрватска спремила Србији списак уцена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi TV

- Mene to uopšte ne iznenađuje jer ustaška ideologija je u Hrvatskoj došla do punog izražaja već dolaskom režima Franje Tuđmana na vlast. U međuvremenu se ništa nije menjalo, čak su socijalisti u Hrvatskoj najviše obmanjivali Srbe - kazao je Šešelj.

Lider SRS ističe da Hrvati koji nisu ustaše ne mogu da dođu do izražaja zbog toga što su svi mediji pod kontrolom ustašoidne ideologije.

- Nema govora da će Hrvatska isporučiti osumnjičene pilote - kazao je Šešelj i objasnio da je Hrvatska velike količine novca izdvojila da bi njeni državljani osumnjičeni pred Haškim tribunalom bili oslobođeni.

Dobra stvar je što Hrvatska ima spisak ucena kojima će sprečiti da Srbija bude primljena u EU, smatra lider radikala.

- Hrvati traže da se razjasni sudbina svih nestalih, a mnogo je više nestalih među Srbima, nego među Hrvatima. Potražuju i više od 10.000 hektara srpske teritorije sa leve obale Dunava na prostoru Bačke i tvrde da je po katastarskim knjigama to njihovo - rekao je predsednik SRS za jutarnji program Hepi TV.

Sa druge strane, Šešelj kaže da podržava pravo Hrvata u BiH da imaju svog legitimnog predstavnika u predsedništvu BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)