NA DELU JE SINHRONIZOVANA KAMPANJA PROTIV SRPSKOG NARODA Petković: Oni koji su leglo kriminala, hoće da kriminalizuju Srbe na severu

Tanjug

11. 08. 2022. u 10:23

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković ocenio je danas da je na delu sinhronizovana kampanja Prištine protiv Srba.

НА ДЕЛУ ЈЕ СИНХРОНИЗОВАНА КАМПАЊА ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА Петковић: Они који су легло криминала, хоће да криминализују Србе на северу

Foto: Tanjug

- Onaj koji zvecka oružjem i priziva rat, napada i optužuje Srbe i Beograd je Aljbin Kurti- naveo je Petković na Tviteru.

Premijer privremenih prištinskih institucija je sinoć ponovio optužzbe na račun Srbije za navodno moguće napade na KiM, uz tvrdnju da je Priština spremna da se odbrani.

- Oni koji su leglo kriminala, hoće da kriminalizuju Srbe na severu- dodao je Petković u tvitu označivši ministra policije Dželjaja Svečlju koji je sinoć označio sever Kosova kao El dorado za kriminalce.

Petković je dodao i da "oni koji su rušili manastire, sad bi da ih čuva Hajrula Čeku" koji je, inače ocenio da je manastir Visoki Dečani bezbedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada