SPECIJALNI predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak oglasio se povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

JUGO

01.08.2022. 00:55

Vreme je vise da Srbija resi problem sa Kosovo i Metohije dosta vise terrorizma nad Srbima u svoju drzavu gde to ima na svetu samo u pelestinu..Vreme je da Srbija stane na put toj maffiji ako nece da zivi u miru neka idu u Alabaniju niko im ne brani..Dosta vise vreme da resimo problem zauvek da ih najurimo iz Srbije one koje necu da zive u miru..

Radmila

01.08.2022. 04:50

Toliko je Lajcak slavodobitno pozdravio odluku Pristine da bi, da moze i da ima smisla, sav srecan nagradio Kurtija ordenom zato sto je za mesec dana odlozio dalje zastrasivanje Srba i pokusaj izazivanja sukoba.

buki

01.08.2022. 09:33

Lajček i Borelj se pitaju isto koliko i ja. Šiptari rade ono što im naredi aktuelna američka vlast koja može da se održi samo ratovanjem, a pošto su Kina i Rusija prejake za njih, odlučili su da komplekse opet leče tako što će intenzivirati maltretiranje, progon i ubijanje Srba. Ko još Borelja, Lajčeka i ostale EU poslušnike uzima za ozbiljno? Blago rečeno - smešni su i dok se mi pravimo kao da ih slušamo, Šiptari otvoreno pokazuju da su za njih poslednja rupa na svirali i da čuju samo ono što im se sviđa i što im ide u prilog. Za ostalo niti haju niti ih boli uvo, jer su strogo okrenuti Americi i amerikancima kojima su poklonili većinu srpskog nacionalnog blaga Kosova i Metohije.

Blondy

01.08.2022. 15:43

Borelj i ovaj Lajčak su američki sateliti, ili ti sluge globalističkih režima, nj pozicija je formalna, oni rade po diktatu i u službi su po zadatku! Sramno i bezobzirno! Sve što rade veze nema sa rezolucijom 1244 UN-a, al njima dobro bahate se samo tako!