U SEVERNOM delu Mitrovice su se nešto posle 17.30 časova oglasile sirene za vazdušnu opasnost, javlja reporter "Novosti" sa lica mesta. To je znak građanima da se nešto priprema.

Ljube

31.07.2022. 18:59

Tesko Pravoslavlju i Srbima ,Svetosavlje je i izbrisano odavno ,dok veruju u ustasko-titoisticku Srbiju sa centrom najvece koncentracije neprijatelja za Srbe ,a to je Beograd !!!

Nensy

01.08.2022. 00:05

Amerika i pojedine članice iz EU daju zeleno svetlo Kurtiju.. Nadam se da će se ove zime zabaviti sa svojim problemima. Šta će reci svom narodu kad sw budu smrzavali! Ne RAZUMEM zašto im Srbija smeta?! Sve su pogazili EU i Amerika i NATO zločinci kad su bombardirali Srbiju 99 .. Ništa nisu ispoštovali sto je dogovoreno1244. Sad im ništa ne verujem! Srecno dragi moji Srbi na Kosovu. Pozdrav iz R.Srpske

miki22

01.08.2022. 00:08

Citam komentare i ne verujem sta citam.Vecina vas pise iz centralne ili severne Srbije i pisete kako se Srbija nece moci destabilizovati,kako Srbija nece ratovati.Ako je tako cemu onda vojska drzavi i za sta ako nece braniti Srpski narod u juznoj Srpskoj pokrajini.Razmislite o ljudima koji zive dole i koji nisu pobegli vec ostali i bore se za prostor koji bi svakom SRBINU trebao biti sveto tlo i odakle je svaki SRBIN potekao.Pamet u glavu braco Srbi i sestre Srpkinje.Ne gledajte na kosovo kao teritoriju vec kao svetinju gdje ima mnogo Srba koje treba zastiti.Ziveo Vucic Zivela Srbija

Vlado

01.08.2022. 01:29

Srbija se uvek zalagala za mir i dogovor,tako je i sada.Ali,ukoliko se Albanci usude da krenu u progon Srba,Srbija ce biti prinudjena da uzvrati i pobedice.