PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji na novinare o sramnoj odluci Hrvatske da mu ne dozvoli privatnu posetu Jasenovcu kako bi položio cveće.

Komentari (43)

andera

18.07.2022. 18:50

Koliko jada I mrznje je danas došlo iz zvanične Hrvatske. Zločini od nekada su se ponovili danas. Ovo je sramota za ljudsku civilizaciju, a posebno za Hrvatsku.

Rade

18.07.2022. 18:52

Strašno je to što Hrvati ovih dana rade, potpomugnuti "nezavisnim medijima" i pojedinim opozicionim liderima. Srbija se brani onako kako to radi zvanična Srbija, Vučić i Vlada. Nema ćutanja za srspke žrtve koje su danas ponovo stradale.

Maja

18.07.2022. 18:53

Aleksandar Vucic je zeleo posetiti Jasenovac kao slobodan gradjanin bez velike pompe i senzacije medjutim to mu je zabranjeno sto je po ko zna koji put pokazalo da Hrvati od svoje tadasnje ideologije nisu mnogo otisli ni dan danas. Od toga je opet napravljena skandalozna senzacija. Hrvati ne mogu ni na jedan nacin da obrisu zlocine i Srbija to nece zaboraviti i oprostiti ali su imali sansu da menjaju buducnost kao jedna zemlja u razvoju a oni su jednostavno pokazali da od primitivizma i zle krvi nisu makli ni metar. Ono sto oni Vucicu ne mogu oprostiti je sto ne cuti kao prethodna vlast, sto ne dozvoljava da se takav zlocin zaboravi i sto ih konstantno podseca na njega. Srbija nece opropstiti i zaboraviti a i Vucici im je jasno porucio da ce dok god bude na vlasti govoriti o tome.

Miodrag

18.07.2022. 18:53

Predsednik je jos jednom cinjenicama i konkretnim dokumentima dokazao da govori istinu i da je ovo sve propaganda hrvatske protiv njega licno. Sraman potez Hrvatske drzave. Ne postuju osnovna nacela Evropske Unije.

Marija

18.07.2022. 18:56

Neverovatno, kada pomislim da je Hrvatska deo EU, počinjem da preispitujem sebe kako su to uspeli ako imaju ovakav stav i zabranjuju slobodu kretanja.

Cvetanka

19.07.2022. 07:25

Sinoćnim obraćanjem predsednika Aleksandra Vučić našoj javnosti, potpuno je ogolio sramno i skandalozno ponašanje Hrvatske. Svrha posete je bila odavanje pošte srpskim žrtvama, a ne bilo kakva provokacija, odlazak na more ili nešto drugo što izmišlja hrvatska strana.