POVODOM izveštaja o Srbiji koji je usvojio Spoljnopolitički odbor Evropskog parlamenta, a u kojem se traži da se dijalog Beograda i Prištine završi međusobnim priznavanjem, kao i da Beograd uvede sankcije Moskvi kako bi nastavio svoj evropski put, reagovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

miljas

15.06.2022. 13:22

Opasno je kada se jedan covek izgubi u prostoru i vremenu, ali je jos opasnije sto je uradio EP tj. oni koji smatraju sebe za mocnike i misle da mogu da namecu i otimaju od drugih a da je to po Medjunarodnom pravu koga su prekrsili milion puta a i dalje ga krse. To su clanovi NATO agresije iz 1999-e godine. Sramno je sto ne smeju da se pogledaju u ogledalo da bi videli svoje lice. Svoju nemoc nad Rusijom iskazuju nad malom, ali ponosnom Srbijom. No to im, verujem ne moze proci,jer i njima ide kraj.

Mama

15.06.2022. 13:42

EU prvo da procita sta je sve usvojila i nije ispostovala pa da diskutujemo! A sto se tice bombardovanjaSRJ tuzbu treba podneti.Dokaze imamo a treba ih proslediti svim drzavama Sveta da se upoznaju sa nepostovanjem medjunarodnog prava.Mozda ce se i njima desiti isto vec sutra.

Ranko

15.06.2022. 15:02

Imaj oni u svom dvorištu EU velikih problema koja se mnogo vise taloze i njihov miris se mnogo jace oseca nego bilo koji problem ove male napacene ali ponosne i hrabre zemlje.